Personnel

 FİLİZ GÜMÜŞ DÖNMEZ
Filiz Gümüş Dönmez
@ E-mail
filizgumus@mu.edu.tr
Phone
0252 211 1335

Staff of

Place of Duty

Turizm Fakültesi / Turizm Rehberliği Bölümü / Turizm Rehberliği Anabilim Dalı

Regular Staff

Turizm Fakültesi / Turizm Rehberliği Bölümü / Turizm Rehberliği Anabilim Dalı

Education

Bachelor's Degree

Erciyes Üniversitesi Nevşehir Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksek Okulu Turist Rehberliği 06.05.2010

Master's Degree

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Turizm İşletmeciliği 01.09.2014

Doctorate

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Turizm İşletmeciliği 10.07.2019

Academic Publishing

(A-1) Articles published in journals indexed by SCI or SCI Expanded, SSCI, AHCI

1-) Gümüş Dönmez Filiz, Gürlek Mert, Karatepe Osman Mübin, 2023. Does work-family conflict mediate the effect of psychological resilience on tour guides’ happiness?. International Journal of Contemporary Hospitality Management

(A-5) Articles published in journals indexed by international indexes other than SCI or SCI Expanded, SSCI, AHCI

1-) Gümüş Dönmez Filiz, Topaloğlu Cafer, 2018. SWOT ANALYSIS OF PLATEAU TOURISM POTENTIAL OF KARABAĞLAR PLATEAU WITH ITS AUTHENTIC ENVIRONMENT. Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
2-) Avcı Umut, Gümüş Dönmez Filiz, Artun Cemal, 2017. Mesleki Doyum ve Mesleği Bırakma Niyeti İlişkisi: Turizm Çalışanları Üzerine Görgül Bir Araştırma. Uluslararası İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi
3-) Arıkan Saltık Işıl, Gümüş Dönmez Filiz, 2017. Recruitment Days Activities From The Perspective Of Executives: A Case Of Tourism Faculty. The Journal of International Social Research
4-) Gümüş Dönmez Filiz, Topaloğlu Cafer, 2016. Kıyı Otellerinde Elektronik İlişkisel Pazarlama Faaliyetleri Antalya Örneği. Sosyal ve beşeri Bilimler Araştırmaları Dergisi
5-) Bekar, A., Gümüş Dönmez, F., 2016. Tüketicilerin Dışarıda Yemek Yeme Nedenlerine İlişkin Bir Değerlendirme. NWSA Social Science
6-) Bekar, A., Gümüş Dönmez, F., 2014. Temalı Restoranlar ve Temalı-Etnik Restoran Ayrımı. Uluslararası Sosyal Araştırmalar Dergisi

(A-7)

1-) Güven Zeynep, Gümüş Dönmez Filiz, 2023. Ayrımcılık, Türleri, Nedenleri ve Sonuçları: Otel Çalışanlarının Bakış Açısıyla Bir İnceleme. Seyahat ve Otel Isletmeciligi Dergisi
2-) Çelik İlal Nur, Gümüş Dönmez Filiz, 2023. Glamping Turizmi: Ulusal Yazın Üzerine Bir İçerik Analizi. Journal of Tourism and Gastronomy Studies
3-) Başoda Alaattin, Gümüş Dönmez Filiz, 2022. BİLİNÇLİ FARKINDALIK, MESLEKİ BAĞLILIK VE RUMİNATİF DÜŞÜNME İLİŞKİSİ: TURİZM REHBERLİĞİ ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA (RELATIONSHIPS BETWEEN MINDFULNESS, PROFESSIONAL COMMITMENT AND RUMINATIVE THINKING: A STUDY FOR TOURISM GUIDANCE STUDENTS). Journal of Gastronomy Hospitality and Travel (JOGHAT)
4-) Arıkan Saltık Işıl, Gümüş Dönmez Filiz, 2021. Toplumsal Bağlılık, Film Turizminin Etkileri ve Memnuniyet Algısı: Yerel Halk Üzerine Bir Araştırma. Turizm Akademik Dergisi
5-) Gümüş Dönmez Filiz, Topaloğlu Cafer, 2020. Otel Çalışanlarında Algılanan Örgütsel Destek, İş Yeri Yalnızlığı Ve İş Tatmini İlişkisi. İş ve İnsan Dergisi

(B-1) Papers verbally presented or published in scientific and art meetings like international conferences, symposiums, panels, and workshops

1-) Arıkan Saltık Işıl, Gümüş Dönmez Filiz, 2021. The impact of socio-demographics on film tourism satisfaction of local residents: The case of Muğla. TOURMAN 2021 Conference “Restarting tourism, travel and hospitality: The day after”
2-) Arıkan Saltık Işıl, Gümüş Dönmez Filiz, 2020. THE EFFECT OF COMMUNITY ATTACHMENT ON SUPPORT FOR FILM TOURISM. INTERNATIONAL TOKYO CONFERENCE ON INNOVATIVE STUDIES OF CONTEMPORARYSCIENCES-II
3-) Arıkan Saltık Işıl, Gümüş Dönmez Filiz, 2020. A MODEL PROPOSAL FOR IDENTIFYING THE RELATIONSHIP BETWEEN FILM TOURISTS’ MOTIVATION, EXPECTATIONS AND SATISFACTION. Conference on Managing Tourism Across Continents
4-) Gümüş Dönmez Filiz, Topaloğlu Cafer, 2020. THE RELATIONSHIP AMONG WORKPLACE LONELINESS, PERCEIVED ORGANIZATIONAL SUPPORT AND JOB SATISFACTION. Conference on Managing Tourism Across Continents
5-) Gümüş Dönmez Filiz, Gül Hilal, 2019. Yeşil Üzümlü Dastar ve Kuzu Göbeği Mantar Festivali’nin Yerel Halk Üzerindeki Etkilerinin Doxey Irridex Modeliyle İncelenmesi. III. International Rural Tourism and Development Congress
6-) Gümüş Dönmez, F., 2016. Kırsal Turizm Kapsamında Tarım Turizminin Türleri ve Uygulanabilirliği: Köyceğiz Örneği. 3rd International Congress of Tourism and Management Researches
7-) Gümüş Dönmez, F., Güney, D., 2015. Turizm Fakültesi Yöneticilerinin Turizm Eğitimine Yönelik Görüşleri. I. Avrasya Uluslararası Turizm Kongresi, Selçuk Üniversitesi
8-) Gümüş Dönmez, F., Topaloglu, C., 2015. E-Relationship Marketing At Hotels: The Case of Resort Hotels in Turkey. ITC’15 – VIII International Tourism Congress, 25-27 November 2015, “The Image and Sustainability of Tourism Destinations

(B-2)

1-) Gümüş Dönmez Filiz, Çelik Nur, 2018. Yerel Kalkınma Kapsamında Köyceğiz İkinci El Yabancı Pazarının Yerel Yönetim Paydaşları Açısından Değerlendirilmesi. 7. Ulusal Kırsal Turizm ve 2. IRTAD Kongresi
2-) Arıkan Saltık Işıl, Gümüş Dönmez Filiz, Avcı Umut, 2017. The Impact of Multi-cultural Team Performance on Job Satisfaction in Hotels. VI. International Congress on Current Debates in Social Science (CUDES 2017)
3-) Iankova, K., Topaloglu, C., Gümüş, F., 2012. Solar energy use in the hospitality sector of coastal resorts: case study of Sozopol, Bulgaria and Mugla, Turkey . International Conference on ‘Tourism, Climate Change and Sustainability

(B-4) Papers verbally presented or published in scientific and art meetings like national conferences, symposiums, panels, and workshops

1-) Gümüş Dönmez Filiz, Gül Hilal, 2018. TERMAL TURİZM KAPSAMINDA KÖYCEĞİZ SULTANİYEKAPLICALARI’NIN SWOT ANALİZİYLE DEĞERLENDİRİLMESİ. 19. Ulusal Turizm Kongresi
2-) Avcı, U., Gümüş Dönmez, F., Artun, C., 2016. Mesleki Doyum Ve Mesleği Sürdürme/Bırakma Niyeti İlişkisi: Turizm Çalışanları Üzerine Görgül Bir Araştırma. 17. Ulusal Turizm Kongresi
3-) Bekar Aydan, Gümüş Dönmez Filiz, Sürücü Çağrı, 2014. Yiyecek İçecek İşletmesi Tasarımının Tüketici Tercihleri Üzerindeki Etkisi. 15.Ulusal Turizm Kongresi
4-) Topaloğlu, C., Gümüş, F., 2013. Kültür turizmi Kapsamında Somut Olmayan Kültürel Mirasın Değerlendirilmesi: Muğla Türküleri Örneği . Muğla Değerleri Sempozyumu Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, 26-28 Eylül 2013
5-) Topaloğlu Cafer, Gümüş Dönmez Filiz, 2012. Yenilenebilir enerji kaynaklarının konaklama işletmelerinde kullanımı: Muğla İli’ndeki 4 ve 5 yıldızlı konaklama işletmelerinde bir araştırma. 13. Ulusal Turizm Kongresi
6-) Topaloğlu, C., Gümüş, F., 1900. Yenilenebilir enerji kaynaklarının konaklama işletmelerinde kullanımı: Muğla İli’ndeki 4 ve 5 yıldızlı konaklama işletmelerinde bir araştırma . 13. Ulusal Turizm Kongresi/ Akdeniz Üniversitesi, 6-9 Aralık 2012
7-) Bekar, A., Gümüş Dönmez, F., Sürücü, Ç., 1900. Yiyecek içecek işletmesi tasarımının tüketici tercihleri üzerindeki etkisi. 15. Ulusal Turizm Kongresi 13-16 Kasım 2014

(B-5)

1-) Topaloğlu, C., Gümüş Dönmez, F., 2016. Yayla Turizminde Farklı Bir Oluşum: Muğla Karabağlar Yaylası. 5. Ulusal Kırsal Turizm Kongres

(C-2) Books published by publishing houses nationally renowned in the relevant field

1-) Aksu, A., Yılmaz, G., Gümüş, F., 2013. Örneklerle Kongre ve Fuar Yönetimi . Yayın Evi: Detay Yayıncılık Editör Adı: Akın Aksu, Gökhan Yılmaz ve Filiz Gümüş Dönmez

(C-3) Book Chapters published by publishing houses internationally renowned in the relevant field

1-) Gümüş Dönmez Filiz, 2023. Turizmde Dijital Gelecek: Seyahat, Konaklama, Rehberlik ve Gastronomide Teknolojik Trendler ve Yenilikçi Uygulamalar/TURİZMDE TOPLANTI TEKNOLOJİLERİ: İNTERAKTİF ARAÇLARIN ETKİLİ KULLANIMI. Yayın Evi: Detay Yayıncılık Editör Adı: Gündüz, Cemil
2-) Gümüş Dönmez Filiz, Çelik Altan, 2023. Turist Rehberleri İçin Anadolu’nun Somut Olmayan Kültürel Mirası/Muğla. Yayın Evi: Detay Yayıncılık Editör Adı: Türker Ali, Kurt Sinan, Köksal Gökhan
3-) Gümüş Dönmez Filiz, 2022. Türkiye Turizm Ansiklopedisi: Kavramlar, Kurumlar ve Kuruluşlar, Olaylar ve Kişiler/Profesyonel Turist Rehberliği Yönetmeliği (26004 Sayılı. Yayın Evi: Detay Yayıncılık Editör Adı: Kozak Nazmi, Kozak Metin
4-) Gümüş Dönmez Filiz, 2022. Turizmde Kariyer Alternatifleri/Kabin Hizmetleri. Yayın Evi: Detay Yayıncılık Editör Adı: Türker, Ali; Karaca, Kaan Çağrı
5-) Gümüş Dönmez Filiz, 2022. Türkiye Turizm Ansiklopedisi/Askeri Müze. Yayın Evi: Detay Yayıncılık Editör Adı: Kozak, Nazmi; Kozak Metin
6-) Gümüş Dönmez Filiz, 2022. Türkiye Turizm Ansiklopedisi: Kavramlar, Kurumlar ve Kuruluşlar, Olaylar ve Kişiler/Doğu Ekspresi. Yayın Evi: Detay Yayıncılık Editör Adı: Kozak Nazmi, Kozak Metin
7-) Gümüş Dönmez Filiz, 2022. Türkiye Turizm Ansiklopedisi: Kavramlar, Kurumlar ve Kuruluşlar, Olaylar ve Kişiler/Köyceğiz. Yayın Evi: Detay Yayıncılık Editör Adı: Kozak Nazmi, Kozak Metin
8-) Gümüş Dönmez Filiz, 2022. Türkiye Turizm Ansiklopedisi: Kavramlar, Kurumlar ve Kuruluşlar, Olaylar ve Kişiler/Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü. Yayın Evi: Detay Yayıncılık Editör Adı: Kozak Nazmi, Kozak Metin
9-) Gümüş Dönmez Filiz, 2022. Türkiye Turizm Ansiklopedisi: Kavramlar, Kurumlar ve Kuruluşlar, Olaylar ve Kişiler/Profesyonel Turist Rehberi Ulusal Meslek Standardı. Yayın Evi: Detay Yayıncılık Editör Adı: Kozak Nazmi, Kozak Metin
10-) Gümüş Dönmez Filiz, Aylan Serkan, 2022. Routledge Handbook of Social Psychology of Tourism/Social-Psychological Background of Discrimination and Its Reflections on Tourism. Yayın Evi: Routledge Editör Adı: Gursoy, Dogan; Çelik, Sedat
11-) Gümüş Dönmez Filiz, Avcı Umut, 2021. Turizm Toplum Kültür/Turizmde Paydaşları Gözardı Etmemek: Kurumsal Sosyal Sorumluluk ve Etik. Yayın Evi: Nobel Yayıncılık Editör Adı: Arıkan Saltık, Işıl
12-) Avcı Umut, Turgut Uygar, Gümüş Dönmez Filiz, 2021. Tourism in Turkey: A Comprehensive Overview and Analysis for Sustainable Alternative Tourism/The Importance of Environmental Management Practices in Hotels. Yayın Evi: Apple Academic Press Editör Adı: Ekiz, Ahmet Salih
13-) Gümüş Dönmez Filiz, 2020. Turizm İşletmelerinde Yönetim Uygulamaları/Turizm İşletmelerinde Dış Kaynak Kullanımı. Yayın Evi: Detay Yayıncılık Editör Adı: Tepeci, Mustafa Pala, Tuğba

(C-4) Book Chapters published by publishing houses nationally renowned in the relevant field

1-) Gümüş Dönmez Filiz, Özkul Emrah, 2019. TURİZM ANSİKLOPEDİSİ - TÜRKİYE : TURİZM VE AĞIRLAMA ENDÜSTRİSİNİN TEMEL KAVRAMLARI/Edebiyat Turizm. Yayın Evi: Detay Yayıncılık Editör Adı: İçöz Orhan, Uysal Muzaffer
2-) Gümüş Dönmez Filiz, 2019. TURİZM ANSİKLOPEDİSİ - TÜRKİYE : TURİZM VE AĞIRLAMA ENDÜSTRİSİNİN TEMEL KAVRAMLARI/Turizmde Yönetişim. Yayın Evi: Detay Yayıncılık Editör Adı: İçöz Orhan, Uysal Muzaffer
3-) Gümüş Dönmez Filiz, 2019. TURİZM ANSİKLOPEDİSİ - TÜRKİYE : TURİZM VE AĞIRLAMA ENDÜSTRİSİNİN TEMEL KAVRAMLARI/Estetik Emek. Yayın Evi: Detay YAyıncılık Editör Adı: İçöz Orhan, Uysal Muzaffer
4-) Gümüş Dönmez Filiz, 2019. TURİZM ANSİKLOPEDİSİ - TÜRKİYE : TURİZM VE AĞIRLAMA ENDÜSTRİSİNİN TEMEL KAVRAMLARI/Mesleki Kimlik. Yayın Evi: Detay Yayıncılık Editör Adı: İçöz Orhan, Uysal Muzaffer
5-) Arıkan Saltık Işıl, Gümüş Dönmez Filiz, 2018. Turist Rehberliği/Turist Rehberleri ve Kişilik. Yayın Evi: Detay Editör Adı: Seçkin Eser, Seda Şahin, A. Celil Çakıcı
6-) Avcı Umut, Gümüş Dönmez Filiz, 2016. Turizm İşletmelerinde İnsan Kaynakları Yönetimi ve Uygulamaları/İnsan Kaynakları Planlaması. Yayın Evi: Beta Editör Adı: Nilüfer Şahin Perçin, Berrin Güzel, Şule Aydın Tükeltürk
7-) Gümüş Dönmez Filiz, 2016. SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM TEMEL KAVRAMLAR VE İLKELER/Sürdürülebilirlik Kavramı, Tanımı ve Sürdürülebilirliğin Tarihsel Gelişimi. Yayın Evi: Detay Yayıncılık Editör Adı: Hüseyin Çeken

(D-11) Referee in journals indexed by international indexes other than SCI or SCI-Expanded, SSCI and AHCI

1-) Journal of Multidisciplinary Academic Tourism. 2021. Hakemlik Sayısı: 1
2-) Business & Management Studies: An International Journal (BMIJ). 2020. Hakemlik Sayısı: 1

(D-12) Referee in other refereed science, art and vocational journals

1-) Turizm Akademik Dergisi . 2021. Hakemlik Sayısı: 1
2-) Türk Turizm Araştırmaları Dergisi . 2021. Hakemlik Sayısı: 1
3-) Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi. 2021. Hakemlik Sayısı: 1

(E-2)

1-) Tüketicilerin Dışarıda Yemek Yeme Nedenlerine İlişkin Bir Değerlendirme - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 4
2-) Temalı Restoranlar ve Temalı-Etnik Restoran Ayrımı - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 2
3-) Otel Çalışanlarında Algılanan Örgütsel Destek, İş Yeri Yalnızlığı Ve İş Tatmini İlişkisi - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 3
4-) Toplumsal Bağlılık, Film Turizminin Etkileri ve Memnuniyet Algısı: Yerel Halk Üzerine Bir Araştırma - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
5-) Örneklerle Kongre ve Fuar Yönetimi - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
6-) A MODEL PROPOSAL FOR IDENTIFYING THE RELATIONSHIP BETWEEN FILM TOURISTS’ MOTIVATION, EXPECTATIONS AND SATISFACTION - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
7-) THE EFFECT OF COMMUNITY ATTACHMENT ON SUPPORT FOR FILM TOURISM - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
8-) Otel Çalışanlarında Algılanan Örgütsel Destek, İş Yeri Yalnızlığı Ve İş Tatmini İlişkisi - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
9-) Tüketicilerin Dışarıda Yemek Yeme Nedenlerine İlişkin Bir Değerlendirme - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 1
10-) Turizm Fakültesi Yöneticilerinin Turizm Eğitimine Yönelik Görüşleri - Atıf Yılı: 2017 Atıf Sayısı: 1

(E-3)

1-) SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM TEMEL KAVRAMLAR VE İLKELER/Sürdürülebilirlik Kavramı, Tanımı ve Sürdürülebilirliğin Tarihsel Gelişimi - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1

(E-4)

1-) Mesleki Doyum ve Mesleği Bırakma Niyeti İlişkisi: Turizm Çalışanları Üzerine Görgül Bir Araştırma - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
2-) BİLİNÇLİ FARKINDALIK, MESLEKİ BAĞLILIK VE RUMİNATİF DÜŞÜNME İLİŞKİSİ: TURİZM REHBERLİĞİ ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA (RELATIONSHIPS BETWEEN MINDFULNESS, PROFESSIONAL COMMITMENT AND RUMINATIVE THINKING: A STUDY FOR TOURISM GUIDANCE STUDENTS) - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
3-) BİLİNÇLİ FARKINDALIK, MESLEKİ BAĞLILIK VE RUMİNATİF DÜŞÜNME İLİŞKİSİ: TURİZM REHBERLİĞİ ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA (RELATIONSHIPS BETWEEN MINDFULNESS, PROFESSIONAL COMMITMENT AND RUMINATIVE THINKING: A STUDY FOR TOURISM GUIDANCE STUDENTS) - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
4-) Kıyı Otellerinde Elektronik İlişkisel Pazarlama Faaliyetleri Antalya Örneği - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 1
5-) Mesleki Doyum ve Mesleği Bırakma Niyeti İlişkisi: Turizm Çalışanları Üzerine Görgül Bir Araştırma - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 2
6-) Turist Rehberliği/Turist Rehberleri ve Kişilik - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 1
7-) A MODEL PROPOSAL FOR IDENTIFYING THE RELATIONSHIP BETWEEN FILM TOURISTS’ MOTIVATION, EXPECTATIONS AND SATISFACTION - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 1
8-) THE EFFECT OF COMMUNITY ATTACHMENT ON SUPPORT FOR FILM TOURISM - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 1
9-) Turist Rehberliği/Turist Rehberleri ve Kişilik - Atıf Yılı: 2019 Atıf Sayısı: 1
10-) Tüketicilerin Dışarıda Yemek Yeme Nedenlerine İlişkin Bir Değerlendirme - Atıf Yılı: 2019 Atıf Sayısı: 2
11-) Temalı Restoranlar ve Temalı-Etnik Restoran Ayrımı - Atıf Yılı: 2019 Atıf Sayısı: 2
12-) Örneklerle Kongre ve Fuar Yönetimi - Atıf Yılı: 2019 Atıf Sayısı: 2
13-) Temalı Restoranlar ve Temalı-Etnik Restoran Ayrımı - Atıf Yılı: 2018 Atıf Sayısı: 1
14-) Tüketicilerin Dışarıda Yemek Yeme Nedenlerine İlişkin Bir Değerlendirme - Atıf Yılı: 2018 Atıf Sayısı: 1
15-) Yenilenebilir enerji kaynaklarının konaklama işletmelerinde kullanımı: Muğla İli’ndeki 4 ve 5 yıldızlı konaklama işletmelerinde bir araştırma - Atıf Yılı: 2018 Atıf Sayısı: 1
16-) Örneklerle Kongre ve Fuar Yönetimi - Atıf Yılı: 2017 Atıf Sayısı: 2
17-) Yenilenebilir enerji kaynaklarının konaklama işletmelerinde kullanımı: Muğla İli’ndeki 4 ve 5 yıldızlı konaklama işletmelerinde bir araştırma - Atıf Yılı: 2017 Atıf Sayısı: 1
18-) Tüketicilerin Dışarıda Yemek Yeme Nedenlerine İlişkin Bir Değerlendirme - Atıf Yılı: 2017 Atıf Sayısı: 1
19-) Temalı Restoranlar ve Temalı-Etnik Restoran Ayrımı - Atıf Yılı: 2017 Atıf Sayısı: 3
20-) Örneklerle Kongre ve Fuar Yönetimi - Atıf Yılı: 2015 Atıf Sayısı: 1

(E-5)

1-) Temalı Restoranlar ve Temalı-Etnik Restoran Ayrımı - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
2-) Tüketicilerin Dışarıda Yemek Yeme Nedenlerine İlişkin Bir Değerlendirme - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 2
3-) Otel Çalışanlarında Algılanan Örgütsel Destek, İş Yeri Yalnızlığı Ve İş Tatmini İlişkisi - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 4
4-) Tüketicilerin Dışarıda Yemek Yeme Nedenlerine İlişkin Bir Değerlendirme - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 4
5-) Tüketicilerin Dışarıda Yemek Yeme Nedenlerine İlişkin Bir Değerlendirme - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 4
6-) Kıyı Otellerinde Elektronik İlişkisel Pazarlama Faaliyetleri Antalya Örneği - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 1
7-) SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM TEMEL KAVRAMLAR VE İLKELER/Sürdürülebilirlik Kavramı, Tanımı ve Sürdürülebilirliğin Tarihsel Gelişimi - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 1
8-) Temalı Restoranlar ve Temalı-Etnik Restoran Ayrımı - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 1
9-) Tüketicilerin Dışarıda Yemek Yeme Nedenlerine İlişkin Bir Değerlendirme - Atıf Yılı: 2019 Atıf Sayısı: 3
10-) Tüketicilerin Dışarıda Yemek Yeme Nedenlerine İlişkin Bir Değerlendirme - Atıf Yılı: 2018 Atıf Sayısı: 1
11-) Örneklerle Kongre ve Fuar Yönetimi - Atıf Yılı: 2017 Atıf Sayısı: 1
12-) Yiyecek içecek işletmesi tasarımının tüketici tercihleri üzerindeki etkisi - Atıf Yılı: 2017 Atıf Sayısı: 1

(E-6)

1-) Temalı Restoranlar ve Temalı-Etnik Restoran Ayrımı - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
2-) Otel Çalışanlarında Algılanan Örgütsel Destek, İş Yeri Yalnızlığı Ve İş Tatmini İlişkisi - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 2
3-) Toplumsal Bağlılık, Film Turizminin Etkileri ve Memnuniyet Algısı: Yerel Halk Üzerine Bir Araştırma - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
4-) Örneklerle Kongre ve Fuar Yönetimi - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 3
5-) Turist Rehberliği/Turist Rehberleri ve Kişilik - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
6-) Turizm İşletmelerinde İnsan Kaynakları Yönetimi ve Uygulamaları/İnsan Kaynakları Planlaması - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
7-) Temalı Restoranlar ve Temalı-Etnik Restoran Ayrımı - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
8-) Tüketicilerin Dışarıda Yemek Yeme Nedenlerine İlişkin Bir Değerlendirme - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
9-) Toplumsal Bağlılık, Film Turizminin Etkileri ve Memnuniyet Algısı: Yerel Halk Üzerine Bir Araştırma - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
10-) Otel Çalışanlarında Algılanan Örgütsel Destek, İş Yeri Yalnızlığı Ve İş Tatmini İlişkisi - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
11-) Örneklerle Kongre ve Fuar Yönetimi - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
12-) Kıyı Otellerinde Elektronik İlişkisel Pazarlama Faaliyetleri Antalya Örneği - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 1
13-) Temalı Restoranlar ve Temalı-Etnik Restoran Ayrımı - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 6
14-) Mesleki Doyum ve Mesleği Bırakma Niyeti İlişkisi: Turizm Çalışanları Üzerine Görgül Bir Araştırma - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 1
15-) Otel Çalışanlarında Algılanan Örgütsel Destek, İş Yeri Yalnızlığı Ve İş Tatmini İlişkisi - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 1
16-) Örneklerle Kongre ve Fuar Yönetimi - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 1
17-) Turist Rehberliği/Turist Rehberleri ve Kişilik - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 1
18-) Tüketicilerin Dışarıda Yemek Yeme Nedenlerine İlişkin Bir Değerlendirme - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 1
19-) Kıyı Otellerinde Elektronik İlişkisel Pazarlama Faaliyetleri Antalya Örneği - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 1
20-) SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM TEMEL KAVRAMLAR VE İLKELER/Sürdürülebilirlik Kavramı, Tanımı ve Sürdürülebilirliğin Tarihsel Gelişimi - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 1
21-) Temalı Restoranlar ve Temalı-Etnik Restoran Ayrımı - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 2
22-) Tüketicilerin Dışarıda Yemek Yeme Nedenlerine İlişkin Bir Değerlendirme - Atıf Yılı: 2019 Atıf Sayısı: 4
23-) Örneklerle Kongre ve Fuar Yönetimi - Atıf Yılı: 2019 Atıf Sayısı: 2
24-) Kıyı Otellerinde Elektronik İlişkisel Pazarlama Faaliyetleri Antalya Örneği - Atıf Yılı: 2019 Atıf Sayısı: 1
25-) SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM TEMEL KAVRAMLAR VE İLKELER/Sürdürülebilirlik Kavramı, Tanımı ve Sürdürülebilirliğin Tarihsel Gelişimi - Atıf Yılı: 2019 Atıf Sayısı: 1
26-) Tüketicilerin Dışarıda Yemek Yeme Nedenlerine İlişkin Bir Değerlendirme - Atıf Yılı: 2018 Atıf Sayısı: 1
27-) Örneklerle Kongre ve Fuar Yönetimi - Atıf Yılı: 2018 Atıf Sayısı: 1
28-) Örneklerle Kongre ve Fuar Yönetimi - Atıf Yılı: 2017 Atıf Sayısı: 1
29-) Tüketicilerin Dışarıda Yemek Yeme Nedenlerine İlişkin Bir Değerlendirme - Atıf Yılı: 2016 Atıf Sayısı: 1

(G-4)

1-) Proje Durum: Tamamlandı. Projedeki Görev: Proje Koordinatörü. Konu: Turist Rehberliği. Proje Türü: Kalkınma Bakanlığı. Menteşe Kentsel Sit Alanında Turist Rehberliği Eğitimi. 2022-2022

(G-6)

1-) Proje Durum: Tamamlandı. Projedeki Görev: Araştırmacı. Konu: Film Turizmi . Proje Türü: -Tübitak 1002. Ekranların Doğal Platosu: Muğla İli Film Turizmi Uygulamalarının Değerlendirilmesi. 2019-2021

Courses

TUİ 5505 2023-2024 Bahar Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

Turizmde Stratejik İnsan Kaynakları Yönetimi

REH1004 2023-2024 Bahar

Mythology II

REH2004 2023-2024 Bahar

Etkili İletişim ve Konuşma Teknikleri

TRM1010 2023-2024 Bahar

Behavioral Science

TUİ1012 2023-2024 Bahar

Davranış Bilimleri

İŞL3813 2023-2024 Güz

Kriz Yönetimi

REH1003 2023-2024 Güz

Mythology I

TRM3009 2023-2024 Güz

Organizational Behavior

TUİ 5505 2023-2024 Güz

Turizmde Stratejik İnsan Kaynakları Yönetimi

TUİ3011 2023-2024 Güz

Örgütsel Davranış

KON1008 2022-2023 Bahar

Davranış Bilimleri

REH1006 2022-2023 Bahar

Rehberliğe Giriş

REH2004 2022-2023 Bahar

Etkili İletişim ve Konuşma Teknikleri

TRM1010 2022-2023 Bahar

Behavioral Science

KON3505 2022-2023 Güz

Tur. İşl. İnsan Kay. Yön.

KON3905 2022-2023 Güz

Turizm İşletmelerinde İnsan Kaynakları Yönetimi