Duyuru

2016 yılı Akademik Teşvik Ödeneği Başvuru Sonuçları

Son Güncelleme Tarihi : 30.01.2017 15:23:25

Akademik Teşvik Ödeneği Yönergesi Uyarınca, Birim Akademik Teşvik Başvuru ve İnceleme ve Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonu tarafından incelenen Akademik Teşvik Başvuru sonuçları açıklanmıştır. Teşvikten faydalananlar için ödemeler Şubat 2017 - Ocak 2018 arasında açıklanan puan esas alınarak yönerge hükümleri çerçevesinde yapılacaktır.

Değerlendirme sonucuna itiraz 5 Şubat 2017 tarihine kadar Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonuna (doğrudan Rektörlük Genel Evrak Birimi üzerinden sisteme girilecek) yazılı dilekçe ile yapılır. İtiraz süreci içinde, ilgili yönetmeliğin işletilmesi ile ilgili olarak YÖK ya da ÜAK tarafından yapılabilecek değişiklikler (alan endeksleri vb.)  gerekçeli itiraz olması durumunda itiraz sonucu değerlendirmeye yansıtılacaktır. İtiraz için puan değişikliği gerekçesine ihtiyaç duyan öğretim elemanlarına ait Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonunun Değerlendirme Tutanağı akademiktesvik@mu.edu.tr adresine e-posta (sadece mu.edu.tr adresli kişinin kendisine ait eposta’ya yanıt verilir) atarak istenebilir. 

2016 yılı Akademik Teşvik Ödeneği Başvuru Sonuçları Açıklanmıştır. Sonucunuza Ulaşmak için tıklayınız (MUYBİS sistemine giriş yaptıktan sonra sol taraftaki akademik teşvik sonucu menüsünden sonuçlarınızı görebilirsiniz).

 

 

Yayınlayan : akademiktesvik.mu.edu.tr Tarih : 30.01.2017 14:00
Okunma Sayısı : 7401