2017-2018 Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı Başvuruları

Son Güncelleme Tarihi : 10.03.2017 14:13:11

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı için Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı için Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı başvuruları başlamıştır.

Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı ile ilk kez 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından belirlenen öncelikli alanlarda giden-gelen öğrenci ve giden-gelen öğretim elemanı hareketliliği gerçekleştirilmeye başlanmıştır.

·         * Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programına öğretim üyeleri başvuruda bulunabilecektir.

·         * YÖKSİS/Genel İşlemler/Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı butonundan proje önerisi için giriş yapılabilecektir.

·        *  Proje önerisi başvuruları Koordinatörlüğümüz tarafından Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'na üst yazı ile iletilecektir.

·         * Proje ortağı olacak üniversite ile Mevlana Değişim Programı kapsamında anlaşmamız olması gerekmektedir.

·        *  Proje süresinin toplamda 1 yıl olarak belirtilmesi tavsiye edilmektedir.

·         * Proje kapsamında gelen/giden öğrenci olması gerekmekte olup, öğrencilerin en az bir dönem en çok iki dönem ortak üniversitede bulunmaları gerekecektir.

Mevlana Değişim Programı kapsamında anlaşmalarımız için tıklayınız.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'na ait duyuruya aşağıdaki linkten ulaşılabilir.

Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı kapsamında Proje Başvurusu yapmak isteyen öğretim elemanlarının,  31 Mart 2017 tarihi mesai bitimine kadar https://yoksis.yok.gov.tr adresinden başvuru yapması; sistem üzerinden girişleri eksiksiz yapılan başvuru form çıktılarını alması ve başvurusu yapılarak çıktısı alınan proje formunu ivedilikle Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü'ne teslim etmesi gerekmektedir. Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü'ne iletilmeyen proje başvuruları işleme alınmayacaktır.

Proje yapılabilecek alan bilgileri için tıklayınız

Örnek Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı Proje Önerisi Başvuru Formu için tıklayınız.

Başvuru Yeri:

Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü