Duyuru

2018 Uluslararası Öğrenci Yerleştirme Sonuçları

Son Güncelleme Tarihi : 13.07.2018 16:52:50

Üniversiteye yerleştirme hakkı kazanmış olmak, kesin öğrencilik hakkı tanımamaktadır. Gerekli görülmesi halinde Üniversite kayıt yapmama hakkını saklı tutar.

Being placed to a programme at the university doesn’t automatically give any right to be a student. If required, the University reserves the right to decline the registration.

Gerekli görülmesi halinde, adaylardan ek belgeler talep edilebilir ve eksik belgelerin temin edilmemesi durumunda yerleştirme hakkı iptal edilir.

If required, additional documents can be requested and if these missing documents can not be submitted, the right of placement is cancelled.

Gerekli görülmesi halinde adaylar ile elektronik posta yolu ile iletişim kurulacaktır. Bu nedenle, elektronik postaların düzenli bir şekilde kontrol edilmesi önemlidir.

If required, accepted candidates will be contacted by e-mail. It is therefore very important to regularly check your e-mail account.

Yerleştirme sonuçları online sistemden, başvuru işlemi aşamasında kullanılmış olan kullanıcı adı ve şifre ile  giriş yapılarak "Başvuru Sonucu" sekmesinden öğrenilecektir. Kabul Mektupları online sistemden alınacaktır.

Placement results can be checked "Placement Result" link from the online system by using the same user name and password used in the application process. Acceptance letters can be obtained from the online system.

Yerleştirme sonuçlarına itirazlar 16-17 Temmuz 2018 tarihleri arasında intstudent@mu.edu.tr adresine imzalı dilekçe gönderilerek yapılabilecektir.

The objections to placements will be made on July 16-17, 2018 via sending a signed petition to intstudent@mu.edu.tr

Öğrenci Vizesi almak zorunda olan adayların, vize başvurularını en kısa sürede yapmaları gerekmektedir. Adayların şahsi gecikmelerinden dolayı kaynaklanan vize mağduriyetlerinde, kayıt işlemleri Ofisimizce gerçekleştirilmeyecektir.

The ones who need to get a student visa to register have to apply for visa as soon as they get the Acceptance Letter. Due to the visa victimizations                     derived from the candidates' personal delays, the registration process will not be issued by International Students Office.

Kayıt ile ilgili detaylı bilgiye ulaşmak için tıklayınız.     For detailed information about registration, please click.

İkamet izni almak zorunda olan adayların dikkatine    To the attention of those who has to get residence permit

Sonuçları öğrenmek için tıklayınız.

Please click for the results.

Yayınlayan : intstudent.mu.edu.tr Tarih : 13.07.2018 16:30