Duyuru

Datça Kazım Yılmaz MYO Öğrencilerimiz Türkiye Birincisi Oldu

Son Güncelleme Tarihi : 10.02.2017 16:32:52

Daha önce de birçok yarışmaya katılarak çeşitli başarılara imza atan Datça Kazım Yılmaz Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri son 3 yıldır yaptıkları çalışmalarla kendilerinden söz ettirmeye devam ediyor. Öğr. Gör. Yusuf Yiğit’in önderliğinde Üniversite mutfağında çalışan ekip, 18 Ocak 2017 tarihinde Antalya’da düzenlenen “9. Uluslararası Antalya Altınkep Aşçılık Yarışması”na 3 kişilik, 4 ekip ile katılan Datça Kazım Yılmaz Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden Yağmur Sönmez, Deniz Yücel, ve Mümtaz Erdoğan Güneri, “Datça Usulü Balık Kokoreç Yemeği” ile Yılın En İyi Üniversitesi kategorisinde Türkiye Birincisi olarak 3 altın madalya ve 1 Türkiye Birinciliği Kupası kazanmışlardır. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Yayınlayan : basin.mu.edu.tr Tarih : 10.02.2017 16:00