Halep İçin İnsani Yardım Seferberliği Süresi Uzatılmıştır

Son Güncelleme Tarihi : 30.12.2016 14:26:00

Halep İçin İnsani Yardım Seferberliği Süresi 6 Ocak 2017 tarihine Kadar Uzatılmıştır.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi çalışanları ve öğrencileri olarak HALEP’te yapılan insanlık dışı zulme karşı bir İNSANİ YARDIM  KAMPANYASI  başlatılmış  bulunmaktadır. Yardımların ayni (Gıda ve Giyim) olarak toplanması planlanmıştır.

Gıda malzemeleri: bakliyat türünden kullanım süresi uzun, nohut, fasulye, pirinç, salça, konserve, teneke ambalajlı olmak şartı ile sıvı yağ, bebe bisküvisi olmalıdır.

Giyim Malzemeleri: battaniye, kış şartları hesaba katılarak, kullanılmamış mont, bot, ayakkabı, kazak, çorap, bebek bezi, 100’lü ıslak mendil, kadın bağı olabilir.

Malzeme teslim ve toplama yeri: MSKÜ yerleşkesi Mavi Çatı Öğrenci Kafeteryası.

Kampanyanın 31.12.2016 tarihine kadar sonuçlandırılması planlanmaktadır. Toplanan yardım malzemesi Türk Kızılayı aracılığı ile ulaştırılacaktır. Bu kampanyaya duyarsız kalmayalım.

Not: 2. El Eşya getirilmemesi önemle duyurulur!!!

Yayınlayan : basin.mu.edu.tr Tarih : 28.12.2016 11:00