Duyuru

Muğla Üniversitesi Spor Kulübü Yaz Spor Okulu 2. Dönem Kontenjanları dolmak üzeredir...

Son Güncelleme Tarihi : 27.06.2018 00:59:09

Muğla Üniversitesi Spor Kulübü’nün yaz dönemi projeleri kapsamında hazırlanan “Yaz Spor Okulu ve Spor Eğitimleri” üniversite personelimizin çocukları öncelikli olmakla birlikte yeterli kontenjanların sağlanması halinde 18 Haziran 2018 tarihinde hizmete başlayacaktır. II. Dönem ise 16 Temmuz 2018 Pazartesi günü başlayacaktır. Velilerimizden gelen talep üzerine tam gün olarak tasarlanan program yarım gün olarak da programlanmıştır.

-Yaz Dönemi Projeleri için hazırlanan broşüre ulaşmak için tıklayınız-

-Yaz Okulu Programına ulaşmak için tıklayınız-

-2017 Yaz Spor Okulu tanıtım videosu için tıklayınız-

Tenis, Yüzme, Basketbol ve Futbol dallarında ise devam eden spor eğitimlerimize yaş ve beceri gruplarına göre öğrenci kabul edilecektir.

Ayrıntılı bilgi için "Eğitimlerimiz" sekmesi altında ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Ön kayıt için web sitemizden temin edebileceğiniz ön kayıt formunu doldurarak aşağıdaki adrese teslim ediniz.

Ayıntılı bilgi için; musk.mu.edu.tr adresini ziyaret ediniz.

Muğla Üniversitesi Spor Kulübü / MSKÜ Kampüsü Tenis Kortları

Dr. Öğr. Üyesi Halil Evren ŞENTÜRK