Duyuru

MÜPKOM'dan Önemle Duyurulur - GEKA Projesi Kapsamında Katılımcıların Belirlenmesi

Son Güncelleme Tarihi : 21.05.2019 13:46:37

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek'in yürütücü, Üniversitemiz öğretim elamanları Doç. Dr. Tuğba Uçma Uysal, Doç. Dr. Daniela Giannetto, Dr. Öğretim Üyesi Ceray Aldemir, Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Avcı ve Araş. Gör. Eyüp Şen'in araştırmacı olarak yer aldığı "Üniversite - Sanayi İşbirliğini Destekleyen Projelerin Geliştirilmesi Eğitimi" başlıklı proje GEKA Teknik Destek Programı Mart-Nisan 2019 Döneminde desteklenmeye uygun bulunmuştur (http://geka.gov.tr/3847/mart-nisan-donemi-teknik-destek-degerlendirme-sonuclari).

Talep edilen destek kapsamında verilecek olan eğitimde, Üniversitemizdeki araştırmacılar için sanayiye sunulmak üzere proje teklifi hazırlama, yürütme ve sonlandırma süreçlerine destek vermek amacıyla TEYDEB projelerine ilişkin çağrıların tanıtımı, bölgedeki sanayi sorunlarına yönelik uygun proje çağrısı eşleştirmelerinin yapılması, proje başvuru formlarının hazırlanması ve bölgedeki Ar-Ge  kültürünün Üniversite - Sanayi işbirliği temelinde sunulmasına ilişkin detaylı açıklamalar yapılacaktır.

Eğitim 9-10-11-12 Temmuz 2019 tarihlerinden 09:00 - 17:00 saatleri arasında, günde 7 saat, toplamda 28 saat olarak 40 öğretim elemanına uygulanacaktır. Eğitime katılanlara eğitim sonunda katılım belgesi verilecektir. Eğitimi verecek olan eğitmenler GEKA tarafından çıkılan ihale sonucunda belirlenecek olup, eğitmenler bu konuda deneyimli uzmanlardan oluşacaktır.

Üniversitemizden eğitime katılacak olan 40 öğretim elemanının seçilmesi Rektörümüz ve Proje Yürütücüsü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek koordinatörlüğündeki ekip tarafından sağlanacaktır. Bu kapsamda eğitimden ücretsiz olarak faydalanmak için ekte yer alan formu doldurup, 27 Mayıs 2019 Pazartesi saat 12.00’ye kadar mupkom@mu.edu.tr adresine ulaştırmanız gerekmektedir. Belirtilen tarih ve saatten sonra gelen başvurular dikkate alınmayacaktır.

Detaylı Bilgi ve Sorularınız İçin Lütfen MÜPKOM İle İletişime Geçiniz…

Proje Ekibi Adına

Doç. Dr. Tuğba UÇMA UYSAL

İİBF Öğretim Üyesi - MÜPKOM Müdürü

 

Başvuru formu için lütfen tıklayınız.

Yayınlayan : bap.mu.edu.tr Tarih : 21.05.2019 00:00
Okunma Sayısı : 4518