Rektörümüzden Üniversitemizin 25. Kuruluş Yıldönümü Mesajı

Son Güncelleme Tarihi : 03.07.2017 13:55:06

03.07.1992 tarihinde kurulmuş olan Üniversitemiz, bugüne kadar geçirdiği başarılı 25 yıl boyunca, akademik ve idari çalışanlarının özverili gayretleriyle, gerek altyapı olarak gerekse bilim, sanat, kültür ve spor alanlarında yapmış olduğu atılım ve gelişmelerle ulusal ve uluslararası düzeyde, birçok üstün başarıya imza atmış bulunmaktadır; mensubu olmaktan büyük bir onur duyduğumuz Üniversitemizin gelecek yıllarda da artan bir şekilde gelişeceğine ve yükseleceğine olan inancım tamdır. Bu duygular ışığı altında Üniversitemizin 25. Kuruluş Yıldönümünü büyük bir gurur ve sevinçle kutluyor; kuruluşundan günümüze kadar Üniversitemizin gelişmesine katkıda bulunan bütün yöneticilerimize, akademik ve idari çalışanlarımıza, birlikte üretmekten büyük bir mutluluk duyduğumuz Muğla’mızın güzel insanlarına ve öğrencilerimize sağlıklı, huzurlu ve başarılı yıllar diliyorum.

Prof. Dr. Mansur Harmandar

Yayınlayan : basin.mu.edu.tr Tarih : 03.07.2017 10:00