Duyuru

Yedek Listeden Üniversitemize Kabul Edilen Uluslararası Öğrencilerin Dikkatine

Son Güncelleme Tarihi : 09.08.2016 14:52:23

1. Yedek Listeden Üniversitemize kabul edilen uluslararası öğrencilerle ilgili gerekli işlemler bitirilmiştir.

The required procedures for international students accepted from the Wait List have been completed.

2. Yedek Listede bulunan adaylardan bir kısmı ASIL olarak yerleşmeye hak kazanmıştır.

Some of the candidates from the Wait List have gained the right to place in the Main List.

3. ASIL olarak yerleşmeye hak kazananlar aşağıda verilen bağlantıdan kullanıcı adı ve şifre ile  giriş yaparak "Başvuru Sonucu" sekmesinden nihai sonuçlarını öğrenebilir ve kabul mektuplarını temin edebilirler.

The ones who have been placed in the Main List can reach their results on the link given below by using the same user name and password used in the application process and get their Acceptance Letters.

4. Adaylar yerleştirme işlemiyle ilgili olarak Onaylama ya da Red işlemi YAPMAYACAKLARDIR

The candidates will not use any of the buttons to Accept or Reject the placement.

5. Kayıt işlemleri ile ilgili detaylı bilgilendirme için tıklayınız. Adayların vize işlemlerini en kısa sürede başlatmaları önemle rica olunur.

For detailed information about registration, please click.  The candidates are kindly requested to start their visa procedures as soon as possible.

6. Yedek Listede yer aldığı halde ASIL olarak olarak YERLEŞTİRİLEMEYEN adayların bundan sonraki süreçte (Ek Yerleştirmeye kadar) yerleştirilme durumu bulunmamaktadır.

Although being in the Wait List, for the ones who could not have been placed in the Main List, there has been no other placement (till the Additional Placements).

7.Üniversiteye yerleştirme hakkı kazanmış olmak, kesin öğrencilik hakkı tanımamaktadır. Gerekli görülmesi halinde Üniversite kayıt yapmama hakkını saklı tutar.

Being placed to a programme at the university doesn’t automatically give any right to be a student. If required, the University reserves the right to decline the registration.

8. Gerekli görülmesi halinde, adaylardan ek belgeler talep edilebilir ve eksik belgelerin temin edilmemesi durumunda yerleştirme hakkı iptal edilir.

If required, additional documents can be requested and if these missing documents can not be submitted, the right of placement is cancelled.

9. Gerekli görülmesi halinde adaylar ile elektronik posta yolu ile iletişim kurulacaktır. Bu nedenle, elektronik postaların düzenli bir şekilde kontrol edilmesi önemlidir.

If required, accepted candidates will be contacted by e-mail. It is therefore very important to regularly check your e-mail account.

Sonuçları öğrenmek için tıklayınız.

Please click for the results.

Kayıt ile ilgili detaylı bilgiye ulaşmak için tıklayınız.

For detailed information about registration, please click.

Yayınlayan : intstudent.mu.edu.tr Tarih : 09.08.2016 00:00