Rektörümüz Dalaman’da Bir Dizi Temasta Bulundu

Son Güncelleme Tarihi : 30.11.2018 00:00

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Dalaman’da bir dizi temasta bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Çiçek, Dalaman Kaymakamı Ali Güldoğan’ı makamında ziyaret etti. Sonrasında YDA Dalaman Havalimanı Genel Müdürü Cengiz Tuğrul Ayaz’la görüşen Prof. Dr. Çiçek’in son durağı Dalaman Meslek Yüksekokulu oldu.

Gelecek yıl bitirilmesi planlanan Dalaman Sivil Havacılık Yüksekokulu inşaat alanında incelemelerde bulunan Rektör Çiçek, Dalaman Meslek Yüksekokulunun derslikleri ve laboratuvarları hakkında bilgi aldı. Yüksekokul öğrencileriyle sohbet eden Rektör Çiçek, öğrencilere “Pozitif düşünce ve davranışların sonuçları pozitif, negatif düşünce ve davranışların sonuçları da negatif olur. Bu ülkenin araştıran, üreten, sorgulayan gençlere ihtiyacı var, sizlere güveniyorum” dedi.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 30.11.2018 00:00