Üniversitemiz 'III. Tarım Orman Şurası'na Katkı Sundu

Son Güncelleme Tarihi : 25.10.2019 14:00

T.C. Tarım ve Orman Bakanlığının 23-24 Ekim 2019 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirilen III. Tarım Orman Şurası kapsamında yer alan 21 Çalışma Grup Başkanın katıldığı Çalışma Grup Başkanları İstişare Toplantısında Üniversitemiz temsil edildi.

Tarım ve Orman sektörlerinde önümüzdeki 5 yılı planlayarak 25 yılın yol haritasını çıkarmak hedefiyle başlanan III. Tarım Orman Şurasında,  Milas Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Doç. Dr. Figen Çukur "Uluslararası İlişkiler ve Stratejik Yaklaşımlar Çalışma Grup Başkanı" olarak çalışma raporunu sundu.

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın kısa, orta ve uzun dönem stratejilerinin belirlenmesine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen 3'üncü Tarım ve Orman Şurası'nın sonuç bildirgesi, 21 Kasım'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilecek programda kamuoyuna açıklanacak.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 25.10.2019 14:00