10. Ulusal Hidroloji Kongresinin Açılışı Gerçekleşti

Son Güncelleme Tarihi : 09.10.2019 00:00

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ)  Coğrafi Bilgi Sistemleri, Uzaktan Algılama, Uygulama ve Araştırma Merkezi (CBS&UZAL) ev sahipliğinde 10. Ulusal Hidroloji Kongresinin açılış programı gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kongre ile Hidrolojide Yapay Zekâdan, Hidrolojik Modellemelere; Tarımsal Hidrolojiden İklim Değişikliğinin Hidrolojik Etkilerine kadar geniş bir konu yelpazesinde yapılan araştırmalar tartışmaya açıldı.

Kongrenin açılış konuşmasını organizasyon komitesi başkanı MSKÜ Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Su Kaynakları Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Ceyhun Özçelik yaptı.

Açılış konuşmalarının ardından Kongrenin onursal başkanlarına plaket takdim edildi.

10.Ulusal Hidroloji Kongresi 9-12 Eylül tarihleri arasında Üniversitemizde devam edecek.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 09.10.2019 00:00