Haber

19 Mayıs’ta “Genç Başarı Genç Sohbet” Etkinliği

Son Güncelleme Tarihi : 20.05.2021 00:00

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Üniversitemizde “Genç Başarı, Genç Sohbet” etkinliği düzenlendi.
Gençlik Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezimiz tarafından düzenlenen etkinliğe Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek de katıldı.
Etkinliğin açılış konuşmasını Gençlik Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (MÜGAMER) Müdürü Öğr. Gör. Mehmet Karaman yaptı. MÜGAMER Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. İsmet Çoban’ın desteğiyle gerçekleştirilen ve sunuculuğunu MÜGAMER Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Münevver Seval Işıklı’nın yaptığı etkinliğe, MÜGAMER Kurucu Müdürü ve Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürü Zekeriya Bingöl de katıldı.
Rektörümüz Prof. Dr. Çiçek sohbette, TÜBİTAK öğrenci projeleri sıralamasında Üniversitemiz öğrencilerinin elde ettiği başarılara değinerek, bu başarının sebebinin “öğrenciye yatırım yapmak” olduğunu söyledi. Rektör Çiçek, “Üniversitemiz öğrencilerinin potansiyeli çok fazla. Her platformda onların ne kadar yaratıcı olduklarını görüyorum. Bu sebeple göreve geldiğimiz zaman koyduğumuz “TÜBİTAK projeleri sıralamasında ilk 50’de olma” hedefimizi fazlasıyla aşarak birçok alanda ilk 10’a giriyoruz. Yakaladığımız bu başarı grafiği ile yakın zamanda Üniversitemiz, öğrencilerinin ve mezunlarının başarılarının en fazla konuşulduğu Üniversiteler arasına girecektir” dedi.
Başarıya giden yolda doğru kararlar alınabilmesi için aile desteğinin de önemini vurgulayan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, mutlu ve başarılı birey olmanın, sevgisini esirgemeyen ve çocuklarına destek olan aileler ile sağlanabileceğinin de üzerinde durdu.
 “Genç Başarı, Genç Sohbet” etkinliğinde öğrencilerimiz Sabri Can Elgün, Özge Törer, Mikail Akta ve Melih Kala, Özge Törer, Melisa Yıldırım ve Cumhur Zorba elde ettikleri başarıları ve tecrübelerini katılımcılar ile paylaştı.
Etkinlik, Melih Kala’nın Gençlik Marşı’nı okuması ve katılımcıların hep birlikte “Bir Başkadır Benim Memleketim” şarkısını seslendirilmesiyle sona erdi.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 20.05.2021 00:00
Okunma Sayısı : 2234