Haber

25. Sıtkı Koçman Rektörlük Kupası Turnuvaları Başladı

Son Güncelleme Tarihi : 31.10.2018 00:00

Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından düzenlenen 25. Sıtkı Koçman Rektörlük Kupası Turnuvaları açılışı gerçekleştirildi.

Turnuvanın açılış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, turnuvanın fairplay (sportif nezaket) çerçevesinde geçmesini temenni ettiğini söyledi. Öğrencilerin, üniversite hayatlarını iyi değerlendirmeleri gerektiğini ifade eden Çiçek, “Ülkemizin; özgüvenli, araştıran, sorgulayan, çalışma azmi ve idealleri olan ülkesine sevdalı iyi eğitim almış, hayata çok yönlü bakan nitelikli insanlara ihtiyacı var. Sizler bireysel yaşantınızda hedef belirlerken sporun hem fiziksel hem de ruhsal gelişiminize büyük katkılar sağlayacağını unutmayınız. Bu nedenle, sporu hayatınızın vazgeçilmezi yapın” dedi.

Rektörlük Kupası Turnuvası, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Sağlık Bilimleri Fakültesi arasında oynanan basketbol müsabakası ile başladı.

Turnuva boyunca basketbol branşında; erkeklerde 15 takım, kadınlarda 5 takım, voleybol branşında; erkeklerde 19 takım, kadınlarda 16 takım, futbol branşında; 20 takım yarışacaklar. Üniversitemiz çalışanları arasında düzenlenen Futsal (Salon Futbolu) branşında11 takım olmak üzere toplam 86 takımla 1152 sporcu öğrencimiz mücadele edecekler.

 

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 31.10.2018 00:00
Okunma Sayısı : 3852