29 Ekim Coşkusu

Son Güncelleme Tarihi : 30.10.2019 00:00

Cumhuriyetimizin ilanının 96'ncı yıl dönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Muğla’da düzenlenen törenler ile kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, Vali Esengül Civelek'in makamında tebrikleri kabul etmesiyle başladı. Ardından Atatürk Stadyumu'na geçildi. İstiklal Marşı eşliğinde Türk bayrağının göndere çekilmesinden sonra Vali Civelek, günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı.

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Gökcan, CHP Muğla milletvekilleri Mürsel Alban ve Süleyman Girgin, Muğla Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir Yağcı, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek’in de katıldığı törende, öğrenciler tarafından şiirler okundu ve folklor gösterisi sunuldu.

Kutlamalar, bin 400 öğrenci ile askerin tören yürüyüşü yapmasının ardından sona erdi.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 30.10.2019 00:00