Araştırmacılar İftar Yemeğinde Buluştu

Son Güncelleme Tarihi : 26.04.2022 00:00
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Üniversitemizde ulusal ve uluslararası projelerde başarı göstermiş araştırmacılarla iftar yemeğinde bir araya geldi.

2021 yılı içerisinde AB, TÜBİTAK, GEKA vb. kuruluşlardan proje desteği almış MSKÜ’lü öğretim elemanları Rektör Prof. Dr. Hüseyin Çiçek’in davetlisi olarak Sıtkı Koçman özel salonunda düzenlenen yemeğe katıldı. Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Bayrakdaroğlu ve Prof. Dr. Artay Yağcı da yemekte Rektör Çiçek'e eşlik etti.

Rektör Prof. Dr. Hüseyin Çiçek iftarda buluşan araştırmacıların masalarını tek tek ziyaret ederek, MSKÜ’yü Ar-Ge Üniversitesi yapma yolunda tüm gücüyle çalışan ve emek veren tüm araştırmacılara teşekkürlerini sundu.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 26.04.2022 00:00