Başarılı Ekipten Rektörümüze Ziyaret

Son Güncelleme Tarihi : 06.03.2019 00:00

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri, Türkiye Üniversiteler Arası Muaythai Şampiyonası'ndan madalyalarla döndü. Başarılı öğrenciler, turnuva sonrası Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek’i ziyaret etti.

Türkiye Üniversiteler Arası Muaythai Şampiyonası, Türkiye Üniversiteler Spor Federasyonu ve Türkiye Muaythai Federasyonu iş birliğiyle Antalya’da düzenlendi.

52 üniversiteden 350 sporcunun katılımıyla, 24 Şubat ile 1 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen şampiyonada, Üniversitemiz 10 sıklette madalya kazanarak turnuvaya damgasını vurdu.

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi öğretim elemanları Doç. Dr. Ali Gürel Göksel ve Öğr. Gör. Erkan Bingöl yönetiminde turnuvaya katılan öğrencilerimiz, farklı sıkletlerde altın, gümüş ve bronz madalya kazandı.

Öğrencilerimizden Durmuş Kızılkaya birincilik, Bedirhan Zomp ikincilik, Atıl Kula ikincilik, Çağlar Bingöm üçüncülük, Yasin Yıldız üçüncülük, Hasan Közpınar üçüncülük, Sinem Sarı ikincilik, Elif Çelik üçüncülük, Muhsine Dilron Eren üçüncülük ve Buse Kezban Genç üçüncülük elde ederek Üniversitemizi gururlandırdı. Ayrıca Üniversitemiz erkek takımı da, Türkiye Üniversiteler Arası Muaythai Şampiyonası’nı ikinci sırada tamamladı.

Başarılı geçen turnuvanın ardından öğrencilerimiz, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek’i ziyaret etti. Rektör Çiçek, başarıda emeği geçen herkese teşekkür ederek, bir kez daha spora ve sporcuya verdiği değerin altını çizdi.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 06.03.2019 00:00