Haber

Bir Ayda 25 Madalya ve 2 Kupa Kazandılar

Son Güncelleme Tarihi : 19.12.2018 13:30

Üniversitemiz Datça Kazım Yılmaz Meslek Yüksekokulu öğrencileri, 6-8 Aralık 2018 tarihleri arasında İzmir’de düzenlenen İzmir Aşçılık Yarışması’ndan madalya ve kupalarla döndü.

Geçtiğimiz ay Alanya’da düzenlenen Altın Kepçe Aşçılık Yarışması'nda 9 bronz, 2 gümüş madalya, 2 merit ödülü ve 1 kupa elde eden Datça Kazım Yılmaz MYO Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü öğrencileri, başarılarına bir yenisini ekledi.

4. Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi kapsamında düzenlenen İzmir Aşçılık Yarışması’na katılan öğrencilerimiz, buradan da 9 bronz, 3 gümüş madalya ve 1 klasman birinciliği kupası ile ayrıldı.

Öğrencilerimiz böylece bir ay içerisinde 25 madalya ve 2 kupa kazanarak büyük bir başarı elde etti.

İzmir Aşçılık Yarışması’nda farklı kategorilerde sunum yapan öğrencilerimizden Hilal Sarıal, Ezgi Erbaş ve Ferit Çetinkaya 3 gümüş madalya; Ömer Deliçay, Tayfur Azbay, İrem Ağaçkıran, Mustafa Şenol, Özge Burgu, Habibe Akdugan 6 gümüş madalya; Seren Tayfun, Didem Habibe Kazaklı, Rahime Atasever ise 3 gümüş madalya ve 1 klasman birinciliği kupası kazandılar.

Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Öğr. Gör. Yusuf Yiğit ve Öğr. Gör. Emine Ay Yiğit koordinatörlüğünde yarışmalara katılan öğrencilerimiz, burada yeni aşçılık trendlerini izleme fırsatı da yakaladılar.

Öğr. Gör. Yusuf Yiğit, öğrencileri ile birlikte çok çalıştıklarını ve  kazanılan ödüllerle emeklerinin karşılığını aldıklarını  ifade ederek, bu başarılarında emeği olan herkese teşekkür etti.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 19.12.2018 13:30
Okunma Sayısı : 3276