Bir Varmış Bir Yokmuş Dinleti Etkinliği Düzenlendi

Son Güncelleme Tarihi : 02.03.2022 00:00
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Eğitim Fakültesi ve MSKÜ Gündüz Bakımevi iş birliği ile düzenlenen “Masal Saati: Bir Varmış Bir Yokmuş” dinleti etkinlikleri devam ediyor.

Daha önce düzenlenen “Bir Varmış Bir Yokmuş” masal saati etkinliğinde “Ayağına Diken Batan Serçe” masalı okunmuş; etkinliğe Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek de katılmıştı.

Eğitim Fakültesi  Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hatice Fırat’ın koordinatörlüğünde Türkçe Öğretmenliği Programı öğrencileri Emine Yılmaz, Bilge Baykal, Ayben Tanrıöver ve Melisa Pınar tarafından düzenlenen Dinleti Etkinliği “Bit Hatun ve Pire Bey” masalı ile devam etti.

Masal saatinde müzikli/danslı çocuk oyunu oynandı, kartlarla hayvanları tanıma-canlandırma etkinliği ile bu hayvanları konu alan masal anlatımı gerçekleştirildi ve ardından masalın önemli noktalarını belirleme çalışması yapıldı.
MSKÜ Gündüz Bakımevi öğrencilerine yönelik masal dinletileri devam edecek.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 02.03.2022 00:00