Bisiklet Tutkunları Milas’ta Bir Araya Geldi

Son Güncelleme Tarihi : 22.11.2021 18:30
Üniversitemiz Milas Veteriner Fakültesi ve Milas Gençlik Merkezi iş birliği ile bisiklet turu düzenlendi.
"Bisiklet bir yaşamdır" sloganı ile yapılan tur için Milaslı bisikletseverler Milas Atapark'ta bir araya geldi.
Tura Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sırrı Sunay Gürleyük, Prof. Dr. Ali Bayrakdaroğlu, Prof. Dr. Artay Yağcı, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Milas Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir, çeşitli dağcılık, koşu ve bisiklet turu kulübü üyeleri ve her yaştan vatandaş katıldı.
Katılımın yoğun olduğu “Sağlıklı Yaşam ve Spor Atölyesi Bisiklet Turu” 21 Kasım 2021 Pazar günü saat 10.30'da Atapark’ta başladı ve Menteş Mahallesi, Kıyılama mevkiinin ardından Milas Veteriner Fakültesinde sona erdi.
Parkur boyunca renkli görüntülerin yaşandığı bisiklet turunda, Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri yol boyu katılımcılara eşlik etti.
Bisiklet turu, Milas Veteriner Fakültesi bahçesinde verilen kahvaltıyla tamamlandı.
Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 22.11.2021 18:30