Bodrum GSF ve Engelli Öğrenciler Sanatta Buluştu

Son Güncelleme Tarihi : 19.01.2022 00:00
Üniversitemiz Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi ile Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı iş birliğinde, engeli bulunan öğlenciler için Linol Baskı Çalıştayı düzenlendi.

Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Erhun Şengül'ün, Resim Bölümü 3. sınıf  öğrencileri Melodi Koçkar, Selin Çakmaklı, Ceren Teknar, Sinan Bayrak’ın ve Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı gönüllülerinin yürüttüğü çalışma, Gamze Çarmıklı İş ve Sanat Atölyeleri binasında gerçekleşti.

Çalıştayda Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı öğrencileri desenin linole aktarılmasını, linolün oyularak hazırlanmasını ve tekstil boyalarının linol kalıplar üzerine uygulanarak tişört, Amerikan servis ve çantalara basım aşamalarını uygulayarak öğrenme fırsatı yakaladı.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi, Şubat ayında düzenlenecek Serigrafi Baskı Çalıştayı ile engelli öğrencileri sanatla buluşturmaya devam edecek.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 19.01.2022 00:00
Okunma Sayısı : 1952