Haber

Cumhuriyet Bayramı Muğla’da Coşkuyla Kutlandı

Son Güncelleme Tarihi : 30.10.2021 00:00
Muğla’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98. yıldönümü kutlama etkinlikleri Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulmasıyla başladı.
Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen çelenk sunma törenine Muğla Valisi Orhan Tavlı, Muğla Milletvekili Mürsel Alban, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumhur Çoban, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Muğla il protokolü, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunumu ile başlayan törende saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Muğla Valisi Orhan Tavlı, günün anısına anıt şeref defterini imzaladı.
Cumhuriyet Bayramı kutlama töreni Atatürk Stadyumu’nda Muğla il protokolü, okullar, askeri birlikler, resmi ve özel kuruluş temsilcileri ve vatandaşların katılımı ile devam etti.
Törende Muğla Valisi Orhan Tavlı törene katılanların bayramını kutladı. Ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajının okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma Muğla Valisi Orhan Tavlı tarafından yapıldı.
Cumhuriyet Bayramı kutlama programı, öğrenciler tarafından şiirlerin okunması, folklor gösterilerinin sunulması ve ardından tören geçişi ile sona erdi.
Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 30.10.2021 00:00
Okunma Sayısı : 2843