Dalaman'da Bisiklet Turu Düzenlendi

Son Güncelleme Tarihi : 28.03.2022 00:00
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi desteğiyle, Muğla'nın Dalaman ilçesinde vatandaşların yoğun katılımıyla bisiklet turu etkinliği düzenlendi.

Dalaman Kaymakamlığı, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Dalaman Sivil Havacılık Yüksekokulu ile Dalaman Meslek Yüksekokulu ve Dalaman Belediyesi iş birliğinde yapılan organizasyona Ortaca, Dalaman ve Köyceğiz'den yaklaşık 400 bisikletli katıldı.

Muğla Valisi Orhan Tavlı tarafından başlangıç anonsu verilen organizasyona Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Üniversitemiz personeli, öğrencileri ve vatandaşlar katıldı.

Üniversitemiz Dalaman Sivil Havacılık Yüksekokulundan başlayan etkinlikte bisikletliler 16 kilometre pedal çevirdi.

Kayacık Sahilinde sona eren bisiklet sürme etkinliğinin ardından katılımcılara canlı müzik eşliğinde kahvaltı ikram edildi.

Daha sonra Vali Orhan Tavlı, Dalaman Sivil Havacılık Yüksekokulu inşaatında incelemelerde bulunarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 28.03.2022 00:00