Haber

Değişim Programları Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Son Güncelleme Tarihi : 25.12.2019 00:00

Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından Atatürk Kültür Merkezinde Değişim Programları Tanıtım ve Bilgilendirme Günü toplantısı  düzenlendi.

Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler Koorödünatörlüğünce yürütülen Erasmus Hareketlilik Programı, Farabi Değişim Programı ve Mevlana Değişim Programı konusunda yararlanıcı olmak isteyen öğrencilere yönelik olarak farkındalık yaratmak, programların mahiyeti ve işleyişi ile ilgili bilgi vermek ve sorularını cevaplamak üzere düzenlenen etkinliğe, öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Reşat Ünal’ın başkanlığında yapılan toplantıda, Şube Müdürü Belda Korkmaz Farabi Değişim Programı, Öğr. Gör. Ayşegül Ercan Mevlana Değişim Programı, Öğr. Gör. Demet Kutucuoğlu, Öğr. Gör. Melis Tuncay ve Öğr. Gör. Ahu Erik de Erasmus Hareketlilik Programı ile ilgili sunum yaptı.

Doç. Dr. Reşat Ünal, söz konusu programlar ile ilgili Şubat ve Mart aylarında çağrılar yayımlanacağını ve bu süreç öncesi bilgilendirme toplantılarına katılımın önemli olduğunu söyledi.

 

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 25.12.2019 00:00
Okunma Sayısı : 2430