Haber

Edebiyat Fakültesi 2018/2019 Eğitim Öğretim Yılı Mezunlarını Verdi

Son Güncelleme Tarihi : 19.06.2019 00:00

Üniversitemiz Edebiyat Fakültesi öğrencileri düzenlenen törenle mezun oldu.

 

Törene,  Üniversitemiz Rektörü  Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bakiye Uğur ve Prof. Dr. Adnan Çevik, Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sebahattin Çevikbaş, üniversitemiz birim yöneticileri ve öğretim elemanları, öğrenciler ile aileleri katıldı.

Mezuniyet Töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, mezun öğrenciler adına Edebiyat Fakültesi Birincisi Ayten Gümüş,  Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sebahattin Çevikbaş, Bölüm Başkanları ve  Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek günün anlam ve önemini belirten birer konuşma yaptılar. 

Üniversitemiz Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen tören, mezun öğrencilerin kortej yürüyüşü ile başladı.

Törenin açılış konuşmasını yapan  Prof. Dr. Hüseyin Çiçek; "Bugüne kadar 3170 öğrenciyi mezun etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün ise 480 öğrencimizi mezun ederek haklı bir gurur ve mutluluk yaşıyoruz. Sosyologdan Arkeoloğa kadar uzan geniş bir yelpazede çok kıymetli mezunlar veren fakültemiz, bugün sosyal bilimler alanına altın değerinde mezunlar kazandırıyor" şeklinde konuştu. 

Dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından diploma ve plaketlerinin verilmesinin ardından, mezun öğrencilere diplomaları verildi. 

 

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, geleneksel kep atma seremonisi ile sona erdi.

 

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 19.06.2019 00:00
Okunma Sayısı : 3398