Haber

Fen Fakültesi Öğrencilerimiz Mezun Oldu

Son Güncelleme Tarihi : 18.06.2019 13:00

Üniversitemiz, Fen Fakültesi öğrencilerini mezun etti.

2018-2019 Yılı Fen Fakültesi Mezuniyet Töreni, Atatürk Kültür Merkezinde düzenlendi.

Törenin açılış konuşmasını, Fen Fakültesi birincisi Matematik Bölümü öğrencisi Faical Yacine Issaka yaptı.

Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Güp, “Fakültemiz, ülkemizin önde gelen akredite kuruluşlarından biri olan FEDEK tarafından akredite edilen 5 bölüm ve akredite süreci devam eden bir bölümü ile ülkemizin gelişmiş fakültelerinden biridir. Kurulduğun günden bugüne değin, çeşitli alanlarda yetiştirdiği binlerce mezunu ile insanlığa hizmet etmeye devam etmektedir. Bugün 112 öğrenciye daha diplomalarını vereceğiz” diyerek aklı ve vicdanı hür; insan ve topluma hizmet edecek öğrenciler mezun etmekten mutluluk duyduğunu ifade etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek de, ülkemizin kalkınması ve hedeflediği müreffeh seviyeye ulaşması için diğer tüm bölümlerde olduğu gibi Fen Fakültesine de büyük önem verdiklerini ve alt yapısını güçlendirdiklerini belirterek, “Bugün burada mezun olan öğrencilerimizin de ülkemizin hedeflediği noktaya ulaşmasına katkı sağlamasını bekliyoruz. Bununla birlikte mezun olan öğrencilerimizin yüksek lisans ve doktora yaparak kendilerini daha da geliştirmelerini istiyoruz. Ben de bu Üniversitenin Rektörü ve özel sektörde uzun yıllar çalışmış biri olarak öğrencilerime başarının sırrını vermek istiyorum. Fikir ve cesaret! Sizlerin yeni fikirler üreterek bunları hayata geçirecek cesareti göstermeniz gerekiyor. Bununla birlikte azim gösterirseniz yapamayacağınız hiçbir şey yok” dedi.

Konuşmaların ardından derece giren öğrencilere plaketleri ve mezun öğrencilere başarı belgeleri takdim edildi. Törenin ardından, öğrenciler hep birlikte keplerini havaya fırlattı.

2018-2019 Yılı Fen Fakültesi Mezuniyet Töreni, keşkek ikramı ile sona erdi.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 18.06.2019 13:00
Okunma Sayısı : 2761