Haber

Fethiye Ali Sıtkı Mefharet Koçman MYO ve Sağlık Hizmetleri MYO’da Mezuniyet

Son Güncelleme Tarihi : 18.06.2019 23:30

Üniversitemiz Fethiye Ali Sıtkı Mefharet Koçman Meslek Yüksekokulu ile Fethiye Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencileri düzenlenen törenle mezun oldu.

Törene Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adnan Çevik, Fethiye İlçe Sağlık Müdürü Ruhsar Doyuk, Fethiye Belediyesi Huzurevi Müdürü Adem Güngör, Fethiye Yüksek Öğretim Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Abdurahman Güneş, Genel Sekreter Yardımcısı Çetin Haliloğlu ile Üniversitemiz birim yöneticileri, öğretim elemanları, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Fethiye Ali Sıtkı Mefharet Koçman Meslek Yüksekokulu bahçesinde düzenlenen mezuniyet töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Ardından mezun öğrenciler adına Fethiye Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu birincisi Gamze Akdoğan, Fethiye Ali Sıtkı Mefharet Koçman Meslek Yüksekokulu birincisi Ayhan Aydoğan birer konuşma yaptı.

Fethiye Ali Sıtkı Mefharet Koçman MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Serap Selver Kipay, Fethiye Ali Sıtkı Mefharet Koçman MYO Müdürü Prof. Dr. Ali Sülün ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Adnan Çevik, mezun öğrencilerimizi kutlayarak bu sürece katkı sunan herkese teşekkür etti.

Mezun öğrencilere başarı belgelerinin verilmesinden sonra Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü İlk ve Acil Yardım Programı öğrencileri meslek yeminini ettiler.

2018-2019 Eğitim–Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, geleneksel kep atma seremonisi ile sona erdi.

 

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 18.06.2019 23:30
Okunma Sayısı : 3948