Haber

Geleneksel Sosyoloji Günleri Düzenlendi

Son Güncelleme Tarihi : 30.04.2021 00:00

Geleneksel hale gelen ve ülkemizin en uzun soluklu etkinliklerinden olan “Geleneksel Sosyoloji Günleri” Üniversitemizde düzenlendi.

Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü ve Sosyoloji Topluluğu tarafından bu yıl 23.’sü düzenlenen Geleneksel Sosyoloji Günleri, çevrimiçi ortamda toplam 5 oturumda gerçekleşti.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, sosyolojinin sosyal bilimlerin en saygın disiplinlerinden biri olduğunu söyleyerek, Edebiyat Fakültemizin ise uzun yıllar boyunca önemli başarılara imza atarak Üniversitemizi gururlandırdığını söyledi. Rektör Çiçek, “Bunlara en yakın örnekler Aile Danışmanlığı sertifika programı ve bir sosyal sorumluluk projesi olarak Tazelenme Üniversitesi faaliyetleridir. Nitekim bölümümüz Sosyoloji Günleri etkinliğini de 22 yıldır başarıyla sürdürüyor. FEDEK Akreditasyon programı çerçevesinde 5 yıl süreyle akredite olan bölümümüz öğrencileri, bugün de bu geleneksel etkinliğin 23.’sünü gerçekleştiriyorlar. Bu tür etkinlikler bu topraklardan yeşerecek yeni cevherlere yol göstermesi açısından çok değerlidir” diyerek etkinliğin düzenlenmesinde emek veren herkese teşekkür etti.

Her yıl çeşitli Üniversitelerden alanında başarılı öğretim üyeleri ile öğrencileri ağırlayan Geleneksel Sosyoloji Günleri’nde, bu yıl da Lisansüstü, Doktora, Yaşlılık, Çocuk-Gençlik Çalışmaları ve Değerlendirme oturumlarında, toplumsal yaşamımıza ışık tutacak önemli konular tartışıldı.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 30.04.2021 00:00
Okunma Sayısı : 1624