Hentbol Takımımız Türkiye İkincisi

Son Güncelleme Tarihi : 20.05.2019 09:00

Üniversitemiz Kadın Hentbol Takımı, Türkiye Koç Spor Fest Üniversite Oyunları’nda Türkiye ikincisi oldu.

Üniversitelileri spor, müzik ve eğlenceyle buluşturan Türkiye’nin en geniş katılımlı gençlik ve spor festivali Koç Spor Fest’in bahar etabının finalleri, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Samsun’a çıkışının 100’üncü yılı vesilesiyle 10 Mayıs’ta Samsun’da yapıldı.

Üniversitemiz Kadın Hentbol Takımı, bu yıl 16.’sı düzenlenen Türkiye Koç Spor Fest Üniversite Oyunları’nda büyük bir başarı elde ederek Türkiye ikincisi odu.

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Öğr. Gör. Koral Yıldırım ve Öğr. Gör. Sevil Yıldırım antrenörlüğünde sahaya çıkan başarılı ekibimiz bu derecesiyle, 2020 yılında Polonya’da düzenlenmesi planlanan Üniversitelerarası Hentbol Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 20.05.2019 09:00