Haber

Hırvatistan Başkonsolosu Rektör Çiçek’i Ziyaret Etti

Son Güncelleme Tarihi : 09.06.2021 00:00

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Hırvatistan İstanbul Başkonsolosu Dr. Ivana Zerec’i makamında ağırladı.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, Hırvatistan Başkonsolosu Dr. Ivana Zerec’e Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV) Genel Sekreteri Serkan Ceylan eşlik etti.

Görüşmede, Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Reşat Ünal, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ceray Aldemir ve Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Gizem Kayar hazır bulundu.

Kendisi de akademik bir geçmişe sahip olduğunu belirten Dr. Ivana Zerec, bu nedenle bu görüşmeyi çok önemsediğini ifade ederek, pandemi sonrası başta teknoloji, eğitimde dijitalleşme, simülasyon teknolojileri, biyolojik tarım, ekolojik turizm ve sağlık turizmi olmak üzere pek çok alanda yaşanacak değişimin önemli ayağının üniversiteler olacağını söyledi.

Üniversitemiz ile Hırvatistan yükseköğretim kurumları arasında Avrupa Birliği projeleri başta olmak üzere pek çok alanda iş birliği olanaklarının değerlendirildiği toplantıda Dr Zerec, kendisinin de dönem başkanlığını yaptığı İstanbul Konsoloslar Derneği'nin yakın zamanda bölgemizde yapılması planlanan toplantısına Üniversitemizi de davet etti.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 09.06.2021 00:00
Okunma Sayısı : 2040