Haber

Hizmet İçi Eğitim Programı Başladı

Son Güncelleme Tarihi : 26.11.2018 16:00

Üniversitemiz idari personeline yönelik olarak düzenlenen ve “Kişisel Gelişim” konularından oluşan Hizmet İçi Eğitim Programı AKM C Salonu’nda başladı.

Programın açılış konuşmasını yapan Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, “Göreve başladığım günden beri vurguladığım üzere, biz öğrenciyi merkeze alan bir yönetim anlayışı benimsiyoruz. Öğrenciyi kazanmak ve nitelikli öğrencilerin Üniversitemizi tercih etmesini sağlamak bizim için çok önemli. Öğrecilere ders anlatırken ve idari anlamda da işin sekreteryasını yürütürken onlarla sürekli etkileşim halindeyiz” diye konuştu. İyi bir üniversite olmanın öğrenci memnuniyetinin artırılmasından geçtiğini ifade eden Rektör Çiçek, “Herhangi bir sorunla karşılaşıldığında profesyonel yaklaşmak için bu eğitimleri faydalı ve gerekli buluyorum, bu bağlamda biz hizmet içi eğitim dersleri düzenledik” dedi.

Programın ilk eğitimi Dr. Öner Çelikkaleli tarafından “Stresle başa çıkma, öfke ve stres yönetimi” başlığı altında verildi. Eğitimler “verimli ve başarılı olmak için stratejiler, iş hayatında verimlilik, zaman yönetimi, insan ilişkileri,  iletişim, diksiyon, etkili konuşma ve telefon iletişimi” konularıyla devam edecek.

 

 

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 26.11.2018 16:00
Okunma Sayısı : 3551