İstanbul’da Bahçe ve Çiçek Sergisi Sanatseverlerle Buluştu

Son Güncelleme Tarihi : 17.12.2018 09:00

Üniversitemiz Edebiyat Fakültesi tarafından, Atatürk Kültür Merkezi fuaye alanında İstanbul’da Bahçe ve Çiçek Sergisi’i açıldı.

“İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti" etkinlikleri kapsamında açılan sergide, 152 adet eser yer alıyor. İstanbul'un zengin bahçe ve çiçek kültürünün tanıtılması amacıyla hazırlanan İstanbul’da Bahçe ve Çiçek Sergisi, sanat çevreleri tarafından değerli bir kültürel etkinlik olarak görülüyor.

Serginin hazırlık aşamasında, başta sanat tarihçisi Prof. Dr. Nurhan Atasoy olmak üzere 17 müze ve 10 kütüphaneden destek alındı. Bugüne kadar yurtiçinde 54 farklı mekanda sanatseverlerin beğenisine sunulan sergi, Hollanda ile ilişkilerimizin başlamasının 400. yılı anısına Lahey’de de açılmıştır.

Üniversitemiz Edebiyat Fakültesi, TEMA Vakfı Muğla İl Temsilciliği ve Üniversitemiz Genç TEMA Topluluğu’nun Nihat Gökyiğit Vakfı iş birliğiyle hazırlanan İstanbul’da Bahçe ve Çiçek Sergisi 17 Aralık-4 Ocak tarihleri arasında ziyarete açık olacak.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 17.12.2018 09:00