"İşte Kadın" Etkinliği Gerçekleştirildi

Son Güncelleme Tarihi : 11.03.2020 00:00

Üniversitemizde bulunan IEEE Topluluğu’nun Woman in Engineering (WIE) komitesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında “İşte Kadın” programı gerçekleştirildi.

Etkinliğe Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sırrı Sunay Gürleyük, akademik personel, ADM Elektrik Dağıtım firması çalışanları ve öğrencilerimiz katıldı.

Alanında saygın konumlarda çalışan kadınların katıldığı, yaptıkları konuşmalar ve aktardıkları tecrübelerin ilham olması için düzenlenen etkinlikte ADM Elektrik Dağıtım firmasından Marmaris ve Datça İlçe Yöneticisi Hilal Samancı, Coante Quartz Surfacess firmasından Ar-Ge mühendisi Seda Tunç, Proje Mühendisi Eda Turan, Muğla İl Jandarma Komutanlığı’ndan Astsubay Fatma ve Astsubay Özlem sunum yaptı.

Gerçekleştirilen etkiliğin sonunda katılımcılara öğrencilerimize sundukları katkı adına teşekkür belgesi takdim edildi.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 11.03.2020 00:00