Kalite Komisyon Üyeleri’nden Çevrimiçi Çalıştay

Son Güncelleme Tarihi : 26.10.2020 00:00

Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Kalite Komisyon Eğitim Programını takiben Üniversitemizde Kalite Komisyon Üyeleri arasında ortak dil oluşturmak ve kalite farkındalığını artırmak amacı ile 23.10.2020 tarihinde çevrimiçi bir çalıştay gerçekleştirildi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali BAYRAKDAROĞLU Başkanlığında, Öğretim Görevlisi Kemal Yüce KUTUCUOĞLU moderatörlüğünde, Üniversitemiz Kalite Güvence Modeli üzerinden Stratejik Planlama, Paydaş Geri Bildirim ve Kurum İç Değerlendirme konuları uygulamalı olarak çalışıldı.

Ayrıca 2021 Yılı Kalite Eylem Planlarında Üniversitenin akademik/idari tüm birimlerinde sürekli iyileştirme faaliyetlerine katılımı güvence altına alacak yöntemler kararlaştırıldı.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 26.10.2020 00:00