KOZMER’de Muğlalı Öğrenciler İçin Uygulamalı Eğitim

Son Güncelleme Tarihi : 13.05.2022 00:00
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi bünyesinde kurulan  ülkemizin ilk ve tek Kozmetik Ürünler Uygulama ve Araştırma Merkezi (KOZMER), “Bitkisel Kozmetik Üretimi ve Bölgemizdeki Bio Hammaddeler” içerikli eğitim ile öğrencileri ağırladı.

Yerkesik’te bulunan KOZMER binasında, Denizova Ortaokulu 7. sınıf öğrencilerine sözlü ve uygulamalı eğitim verildi.

Öğrenciler, dünyanın en büyük endüstriyel sektörlerinden olan kozmetik alanında geniş ürün yelpazesiyle ilimize ve ülkemize hizmet veren KOZMER’de, bitkisel kozmetiğe dair merak ettiklerini KOZMER Müdürü Prof. Dr. Nazan Demir’den ve Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Yaşar Demir’den öğrendi.

Keyifle geçen eğitimde öğrenciler aynı zamanda sabun ve kolonya yapımını uygulamalı öğrenme fırsatı buldu.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 13.05.2022 00:00
Okunma Sayısı : 1946