Küba Birincisi Rektörümüzü Ziyaret Etti

Son Güncelleme Tarihi : 06.12.2018 00:00

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Salih Miraç Büyükaslan, Küba’da düzenlenen Marabana Maratonu’ndan birincilikle dönmüştü. Büyükaslan, Rektör Çiçek’i makamında ziyaret etti.

Kasım ayında düzenlenen ve yaklaşık 6 bin sporcunun katıldığı Global Ports Marabana Cuba’ya Türkiye’den milli sporcu Bahar Saygılı ile Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Salih Miraç Büyükaslan katıldı. Rekreasyon Bölümü 2. sınıf öğrencisi Büyükaslan, Marabana Maratonu’ndan birincilikle döndü.

Büyükaslan, şampiyonluğunun ardından Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek tarafından makamında ağırlandı. Rektör Çiçek’e yarışma hakkında bilgi veren öğrencimiz, Üniversite yönetiminden dereceye giren sporcular için destek beklediğini söyledi. Büyükaslan’ın bu istediğine kayıtsız kalmayan Çiçek, başarılı öğrencilerin her daim arkasında olacağı sözünü verdi.

Salih Miraç Büyükaslan, Havana’da Global Run Bodrum sponsorluğunda düzenlenen maratonda, 5 kilometrede birinci olmuştu.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 06.12.2018 00:00