Haber

Merdiven Çıkana Elma Verdiler

Son Güncelleme Tarihi : 24.04.2019 14:00

Üniversitemizin Gelecek Benim, Gelecek Biziz Topluluğu, “Asansörsüz Gün” etkinliği kapsamında Turizm Fakültesinde bulunan asansörleri kullanıma kapatarak, çalışanları ve öğrencileri merdiven kullanımına teşvik etti.

Uluslararası Spor ve Kültür Birliği tarafından yürütülen “Şimdi Hareket Zamanı (NowWeMove)” kampanyasına Üniversitemiz de destek verdi.

Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Işıl Arıkan Saltık koordinatörlüğünde Gelecek Benim, Gelecek Biziz Topluluğu, engelliler için ayrılan asansörler dışında Turizm Fakültesinde bulunan tüm asansörleri kullanıma kapatarak öğrencileri ve çalışanları merdiven kullanmaya teşvik etti.

Merdivenleri kullananlara ise sağlıklı yaşama attıkları adımı desteklemek amacıyla taze elma verildi. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek de, kampanyaya destek vermek amacıyla merdivenleri çıktı ve öğrencilerden elma aldı.

Fiziksel aktivitenin arttırılması konusunda farkındalık yaratmak amacıyla yürütülen sosyal sorumluluk projesi kapsamında, yıl boyunca çeşitli çalışmalar gerçekleştiriliyor. Proje çerçevesinde, onlarca ülke eş zamanlı olarak aktif yaşama dikkat çekmek için etkinlikler düzenliyor.

 

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 24.04.2019 14:00
Okunma Sayısı : 3296