Milas’ta Sağlıklı Yaşam İçin Pedal Çevirdiler

Son Güncelleme Tarihi : 24.11.2019 00:00

Üniversitemiz tarafından Milas’ta, "Milas'ta Sağlıklı Yaşam İçin Şimdi Bisiklet Zamanı" etkinliği gerçekleştirildi.

Sağlıklı ve zinde yaşam için sporun önemine dikkat çekmek amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte, katılımcılar Milas'ın merkezi ve tarihi bölgelerinde gezinti yaptı.

Bisiklet turuna, Rektörümüz Prof Dr. Hüseyin Çiçek ve ailesi, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sırrı Sunay Gürleyik, Milas Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Artay Yağcı, Milas Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir, KYK Müdürü Serkan Acarsoy, SGK Müdürü Ömer Gülter, 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Tarık Çubukçuoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, Öğr. Gör. Feridun Ekmekçi ve Muğla ENVERÇEVKO Derneği Ulusal NowWeMove Koordiantörlüğü Muğla gurubu, Muğla Profesyonel Bisikletçiler Derneği, Veteriner Fakültesi ile Milas Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları ve öğrencileri katıldı.

Milas Atapark’ta başlayan “Sağlıklı Yaşam İçin Şimdi Bisiklet Zamanı” etkinliği, şehir turunun ardından Menteş Köyü ve Beçin Mahallesi’nden geçildikten sonra Milas Veteriner Fakültesinde son buldu.

Bisiklet turunun ardından yerleşke içerisinde katılımcılara kahvaltı ikram edildi.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 24.11.2019 00:00