Minik Öğrenciler Fakültemizde Fidan Dikti

Son Güncelleme Tarihi : 17.01.2019 13:30

Milaslı ilkokul öğrencileri Üniversitemiz Milas Veteriner Fakültesinde fidan dikti.

Milas’ta faaliyet gösteren özel bir kolej ve Üniversitemiz Milas Veteriner Fakültesi iş birliği ile fidan dikme etkinliği düzenlendi. Fakülte yerleşkesinde gerçekleştirilen etkinliğe, ilkokul öğrencileri büyük ilgi gösterdi.

Ellerinde “Her şey bir fidanla başlayacak” ve “Ağaç yoksa hayat yoktur” pankartları ile etkinliğe katılan minik öğrenciler, Üniversitemiz Veteriner Fakültesi öğrencileri ile birlikte fidanları toprağa dikti.

Fidan dikme etkinliğine, Milas Kaymakamı Eren Arslan, Milas Emniyet Müdürü Turgay Ava, Milas Jandarma Komutanı Binbaşı Hayrettin Fidan, Milas Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Artay Yağcı, kolej öğretmenlerinden Seyhun Haktanır, Dinçer Kayalı, Ali Osman Duman ile Üniversitemiz Milas Veteriner Fakültesi öğretim üyeleri katıldı.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 17.01.2019 13:30