MSKÜ, Adım Üniversiteleri Toplantısına Katıldı

Son Güncelleme Tarihi : 13.06.2022 00:00
Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’ın katılımıyla Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) tarafından ADIM Üniversiteleri Birliği Rektörler ve İdari Grup Toplantısı düzenlendi.

ADIM Üniversiteleri Birliği Rektörler ve İdari Grup Toplantısı, 19 üniversiteden 16’sının katılımıyla Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi ev sahipliğinde yapıldı.

Gülümser Hatun Termal Otelde yapılan toplantıya Adım Üniversiteleri Konsorsiyumunda yer alan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Yalova Üniversitesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Antalya Bilim Üniversitesi, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Balıkesir Üniversitesi, Bandırma On yedi Eylül Üniversitesi, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Çanakkale On sekiz Mart Üniversitesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Pamukkale Üniversitesi, Süleyman Demirel Üniversitesi ve Uşak Üniversitelerinin Rektörleri, Rektör Yardımcıları, Genel Sekreterleri, Genel Sekreter Yardımcıları ile idari birim temsilcileri katıldı.

Eğitim- öğretim, Ar-Ge, teknik, sosyal, kültürel alanda üniversiteler arası iş birliğini geliştirmek ve ortak girişimlerde bulunmak amacıyla düzenli aralıklar gerçekleştirilen toplantıya bu yıl MSKÜ’den geniş bir heyet katıldı.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, MSKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Bayrakdaroğlu, Genel Sekreter Nagehan Şahin, Genel Sekreter Yardımcısı Haşim Koç, Basın Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürü Öğr. Gör. Volkan Güloğlu, Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Cemal Pamuk, İşçi Sağlığı ve Güvenliği Programı Uzmanı Öğr. Gör. Yasin Pelit, Kütüphane ve Dokümantasyon Dairesi Başkanı Kürşad Erişti, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Ömer Koç, Personel Daire Başkanı Şadiye Toker ve Strateji Geliştirme Daire Başkanlığından Öğr. Gör. Kemal Yüce Kutucuoğlu’nun katıldığı toplantıda, üniversitelerin sorunları ve iş birliği imkanları tartışıldı.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 13.06.2022 00:00