Haber

MSKÜ, Çevrimiçi Etkinlikleriyle Hizmet Üretmeye Devam Ediyor

Son Güncelleme Tarihi : 06.05.2021 00:00

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, pandemi sürecinde dahi etkinliklerine ara vermeyerek, düzenlediği birçok çevrimiçi organizasyon ile ilimize ve bölgemize hizmet üretmeye devam ediyor.

Pandemi sürecinin getirdiği kapanma tedbirleri sonrası okulundan ve arkadaşlarından uzak kalan öğrenciler, Üniversitemiz tarafından düzenlenen “Salgında Umut ve Cesaret” etkinliği ile moral depoladı.

Üniversitemiz ve Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile düzenlenen “Fantastik Edebiyat Nedir? J.R. R. Tolkien’ın Hobbit Romanında Umut ve Cesaret” etkinliği ile Muğla’da eğitim gören ortaokul öğrencileri eğlenceli ve verimli bir gün geçirdi.

Üniversitemiz Batı Dilleri ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Gözde Ersoy ve İngiliz Dili Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Perihan Korkut’un hazırladığı etkinlikte öğrenciler, Hobbit romanında yer alan “umut” ve “cesaret” temalarını tespit ederek diğer katılımcılarla paylaştı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek’in de katılım sağladığı organizasyonda, fantastik edebiyata dair bilgi edinen öğrenciler aynı zamanda keyifli bir gün geçirdi.

Etkinlik sonrası, daha önce duyurusu yapılan umut ve cesaret temalı İngilizce fantastik türde 250 kelimelik kısa hikâye yarışmasının kazananları ilan edildi.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 06.05.2021 00:00
Okunma Sayısı : 2187