MSKÜ Eğitim Fakültesinden Misafir Çocuklarımıza Moral Etkinliği

Son Güncelleme Tarihi : 27.02.2023 00:00
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ),  depremden etkilenen illerden tahliye edilerek Menteşe ilçesinde yer alan Turgut Reis öğrenci yurdunda misafir edilen çocuklar için moral etkinlikleri gerçekleştirdi.

MSKÜ Eğitim Fakültesi öğretim elemanları ve öğrencilerinden oluşan 63 kişilik gönüllü ekip, çocukların güzel zaman geçirmelerini sağlamak, normalleşme sürecine katkıda bulunup onları stresten uzak tutmak için eğitsel faaliyetler gerçekleştirdi. Drama, müzik, fen, eğitsel oyunlar, yoga ve palyaço gibi her yaştan çocuğa hitap edecek etkinlikler yapıldı.

MSKÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özgür Yıldız, “Depremden etkilenen çocuklarımıza hem eğitsel hem de motivasyon amacıyla etkinlikler düzenliyoruz. Yaralara merhem olmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

25-26 Şubat 2023 tarihlerinde gerçekleşen etkinlikler, 4-5 Mart 2023 tarihlerinde devam edecek.
Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 27.02.2023 00:00