MSKÜ İle BODER Arasında İş Birliği

Son Güncelleme Tarihi : 01.04.2022 00:00
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) ile Bodrum Otelciler Derneği (BODER) arasında Üniversitemiz ve BODER arasındaki mesleki ve eğitsel konularda çalışma yapmayı sağlayacak usul ve esasları belirlemek amacıyla iş birliği protokolü imzalandı.

Üniversitemiz Senato salonunda geçekleştirilen imza töreninde BODER Başkanı Ömer Dengiz, Eğitim Komisyonu Başkanı Dr. Yusuf Günaydın, MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek. Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cafer Topaloğlu hazır bulundu.

Bu protokol ile MSKÜ Turizm Fakültesi öğrencileri BODER bünyesinde bulunan konaklama işletmelerinde öğrenim gördükleri bölümlerle ilgili iş alanlarında stajlarını tamamlayabilecek. Aynı zamanda öğretim elemanlarının iş başı eğitimleri ile akademik araştırmalarına da destek verilecek.
Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 01.04.2022 00:00