Haber

MSKÜ’de Bir İlk: Öğrenci Sosyal Etkinlik Belgesi

Son Güncelleme Tarihi : 26.04.2022 07:00
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) öğrencilerin sosyal, kültürel, sportif, bilimsel ve sanatsal etkinliklerinin değerlendirildiği “Öğrenci Sosyal Etkinlik Belgesi” çalışmasını hayata geçirdi.

MSKÜ, öğrencilerinin öğrenim süreleri boyunca Üniversite içinde ve dışında düzenlenen sosyal, kültürel, sportif, bilimsel ve sanatsal etkinliklere katılımlarının teşvik edilmesi; bu etkinliklerden elde ettikleri kazanımlarının tanınarak kayıt altına alınması için “Öğrenci Sosyal Etkinlik Belgesi” uygulamasını oluşturdu.

Öğrencinin dahil olduğu etkinlikleri içeren Öğrenci Sosyal Etkinlik Belgesi, sınıflandırılmış ve kronolojik bir biçimde öğrenciye ait onaylanan etkinlikleri içerecek.

Öğrencinin mezuniyet için başarması gereken dersleri ve ders dışı diğer etkinlikleri kapsamayan bu belge ile öğrencinin sosyal, kültürel, sportif, bilimsel, sanatsal etkinlikleri kayıt altına alınacak ve belgelendirilecek.

Elde ettiği tüm kazanımlarının “Öğrenci Sosyal Etkinlik Belgesi” ile kayıt altına alınmasını isteyen tüm MSKÜ’lü öğrenciler oseb.mu.edu.tr/ adresi üzerinden sisteme ulaşabilecek.



 
Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 26.04.2022 07:00
Okunma Sayısı : 3818