MSKÜ’de Dini Musiki Konseri

Son Güncelleme Tarihi : 21.04.2022 00:00
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) İslami İlimler Fakültesi tarafından “Dini Musiki Konseri” gerçekleştirildi.
MSKÜ Atatürk Kültür Merkezi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Salonunda gerçekleşen konsere Muğla Valisi Orhan Tavlı, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sırrı Sunay Gürleyük, Prof. Dr. Artay Yağcı, İslami İlimler Fakültesi Dekanı V. Mehmet Naci Önal, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özgür Yıldız, Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı, SKS Daire Başkanı Şamil Türkay Aktürk, öğrenciler,  vatandaşlar, akademik ve idari personel katıldı.
Sunuculuğunu Öğr. Gör. Eyyup Bozlakoğlu’nun yaptığı konserde, Doç. Dr. İsmail Sınır yönetimindeki İslami İlimler Fakültesi Korosu birbirinden güzel ilahileri seslendirdi.
Rektör Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Ramazan Ayında böyle bir etkinliğin düzenlenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.
Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 21.04.2022 00:00