Muğla MYO Bahar Şöleninde Eğlendi

Son Güncelleme Tarihi : 25.04.2019 15:00

Üniversitemiz Muğla Meslek Yüksekokulu, 2018-2019 eğitim öğretim yılının sona erişini, düzenledikleri bahar şöleni ile kutladı.

Muğla MYO yerleşkesinde düzenlenen şölene, Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bakiye Uğur ve Prof. Adnan Çevik ile Rektör Danışmanı Doç. Dr. Ahmet Demirak da katıldı.

Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin dans gösterisi ile başlayan bahar şöleni, Üniversitemiz Halk Oyunları Topluluğu’nun sunduğu zeybek gösterisi ile devam etti. Şölende, Üniversitemiz öğrencileri çeşitli enstrümanlar ile dinleyicilere müzik ziyafeti sundu. Aynı zamanda MYO öğrencileri tarafından MYO bahçesinde yiyecek içecek stantları kuruldu.

Bahar şöleni boyunca öğrenciler masa tenisi, hemsball, yumurta taşıma müsabakalarında karşı karşıya geldi.

Rektörümüz Prof Dr. Hüseyin Çiçek de, hemsballın oynanışını uygulamalı olarak öğrencilere gösterdi.

Şölen boyunca devam eden etkinliklerde öğrenciler gönüllerince eğlendi.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 25.04.2019 15:00