Haber

Muğla Üniversite Spor Galibiyet Serisini Bozmadı

Son Güncelleme Tarihi : 02.12.2019 00:00

Pazar günü oynanan Süper Amatör Lig müsabakasında, Muğla Üniversite Spor ile Milas Beçin Gençlik spor futbol takımları Üniversitemiz stadyumunda karşı karşıya geldi. 

Karşılaşmayı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr.  Hüseyin Çiçek, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Sırrı Sunay Gürleyük, Üniversitemiz akademik ve idari personeli ile öğrenciler izledi.

Karşılıklı ataklarla geçen maçın ilk yarısında Mahmut Ayas'ın ayağından bulduğu golle ilk yarıyı 1-0 önde kapatan takımımız, oldukça iyi bir mücadele sergilediği ikinci yarıda da Serhat Çiçek'in ayağından bir gol daha buldu ve karşılaşmadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Maçın ardından Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Muğla Üniversite Spor teknik sorumlusu Doç Dr. Kemal Göral; “Bizim için oldukça zor bir maç oldu. Böyle olmasını da bekliyorduk. Rakibimizin yüksek bütçeyle kurulmuş şampiyonluğa oynayan bir takım olduğunu ve kaliteli oyunculardan kurulu olduğu bilinciyle oynadıkları müsabakaların analizini yaparak maça iyi hazırlanmıştık. Mücadele gücünün yüksek olduğu, karşılıklı ataklarla geçen bir maç oldu. Maçtan hiç kopmayan, söylediklerimizi sahada harfiyen uygulamaya çalışan, yüreğiyle mücadele eden ve müsabakadan istediğimiz sonuçla ayrılmayı bilen tüm oyuncularımı kutluyorum. Bundan sonraki maçlarda da üniversitemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. Ayrıca maçlarımızı takip eden ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Hüseyin Çiçek ile yönetim kurulu üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Bu sonuçla namağlup unvanını sürdüren takımımız bir sonraki maçını Karaova Spor ile deplasmanda oynayacak.

 

 
Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 02.12.2019 00:00
Okunma Sayısı : 2468