Muğla'da Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 96. Yıl Dönümü Kutlamaları Başladı

Son Güncelleme Tarihi : 28.10.2019 14:00
Muğla’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 96. yıldönümü kutlamalarına Üniversitemizin de katılımıyla başlandı.

Atatürk Anıtı’nda düzenlenen çelenk sunma törenine Muğla Valisi Esengül Civelek, Muğla Milletvekilleri Yelda Erol Gökcan, Mürsel Alban ve Süleyman Girgin, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Adli Yargı Komisyon Başkanı Bilal Saydam, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, il protokol üyeleri, Üniversitemiz akademik idari personeli, şehit yakınları ve gaziler, sivil toplum kuruluş temsilcileri, öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

Muğla Valisi Esengül Civelek ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ün çelenk sunumunun ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Günün anısına Muğla Valisi Esengül Civelek anıt şeref defterini imzaladı.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 28.10.2019 14:00