Namağlup Şampiyon Oldu

Son Güncelleme Tarihi : 02.07.2019 00:00

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonunun düzenlemiş olduğu Türkiye Üniversiteler Köyceğiz Yaşar Sevim Plaj Hentbolu Şampiyonasında, Üniversitemiz Erkek Hentbol Takımı Türkiye birincisi oldu.

Atılım Üniversitesi, Celal Bayar Üniversitesi, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi, Ortadoğu Teknik Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Özyeğin Üniversitesi ve Üniversitemizin yer aldığı erkekler kategorisinde, takımımız namağlup şampiyon oldu.

Başarılı ekibimiz, Köyceğiz'de 24-28 Haziran 2019 tarihleri arasında düzenlenen şampiyonada, Üniversitemiz öğretim elemanları Dr. Öğr. Üyesi Ercan Zorba ve Öğr. Gör. Nur Zorba antrenörlüğünde sahaya çıktı.

Daha önce de çeşitli başarılara imza atan  Muğla Üniversitesi Erkek takımımız turnuvanın ardından, Polonya'da Avrupa Plaj Hentbol Şampiyonasına katılacak olan Türk A Milli Kadın Takımı ile hazırlık maçı yaptı.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 02.07.2019 00:00